Δοκιμάζεται στην Τερνάνα ο Χουχούμης

Δοκιμάζεται στην Τερνάνα ο Χουχούμης

Gazzetta team
Δοκιμάζεται στην Τερνάνα ο Χουχούμης

bet365

Στην Ιταλία όπου δοκιμάζεται από την Τερνάνα για να δοθεί δανεικός είναι ο Διαμαντής Χουχούμης...

Μπορεί ο Αντρέα Στραματσόνι να μην τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει οτι έχει διαγράψει τελείως τον Διαμαντή Χουχούμη.

Αντιθέτως, επειδή πιστεύει σε αυτόν και στην εξέλιξή του, ζήτησε να δοθεί κάπου δανεικός, προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να γυρίσει έτοιμος σε ένα χρόνο, προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ.

Για αυτό και ο Έλληνας αμυντικός τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Ιταλία, όπου δοκιμάζεται από την Τερνάνα, παίζοντας μάλιστα και στο φιλικό με την Γκούμπιο.

Ο τεχνικός της ομάδας, που αγωνίζεται στην Serie B, Κριστιάν Πανούτσι, δήλωσε σχετικά: «Ο Χουχούμης έχει καλό πόδι, μόλις ήρθε όμως και θα πρέπει να δουλέψει. Θα έχει αυτή την εβδομάδα να προετοιμαστεί μέχρι το επόμενο φιλικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα