Μπίσεσβαρ: «Θέλουμε εκδίκηση από τον Αγιαξ»

Μπίσεσβαρ: «Θέλουμε εκδίκηση από τον Αγιαξ»

Gazzetta team
Μπίσεσβαρ: «Θέλουμε εκδίκηση από τον Αγιαξ»

bet365

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ξεκαθάρισε πως στον ΠΑΟΚ δεν έχουν ξεχάσει τον αποκλεισμό του 2010 από τον Άγιαξ.

Οι δηλώσεις του στον Ολλανδικό Τύπο:

Για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ: «Πριν την κλήρωση έλεγα πως ο Άγιαξ είναι ένας καλός αντίπαλος για εμάς. Προσωπικά δεν γνωρίζω πλέον κανέναν από την ομάδα. Μόνο τον τερματοφύλακα, Γιάσπερ Σίλεσεν, με τον οποίο ήμασταν μαζί στις ακαδημίες. Στις προπονήσεις του έβαζα αρκετά γκολ, ελπίζω να ξανασυμβεί...».

Για τις διαφορές των δύο ομάδων και τις πιθανότητες πρόκρισης: «Αναφορικά με εμάς μπορούμε να κάνουμε δύσκολο το έργο του Άγιαξ. Εξελισσόμαστε μέρα με την ημέρα, την ώρα που ο Άγιαξ έχει νέο προπονητή και ψάχνει τα βήματά του. Σε θέμα εμπειρίας και φυσικής κατάστασης θα έλεγα πως είμαστε καλύτεροι, αλλά στην τακτική ο Άγιαξ ήταν πάντα αρκετά καλός, θα είναι μια συναρπαστική μάχη. 50-50 οι πιθανότητες».

Για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα: «Μετά από 4.5 χρόνια στην Τουρκία, υπέγραψα ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ για τρία χρόνια και είμαι ικανοποιημένος. Κάποιοι επιλέγουν εύκολα κορυφαία κλαμπ αλλά εγώ έκανα τις επιλογές μου. Έχω μάθει να παλεύω. Το βασικό είναι πως αισθάνομαι καλά...».

Για το που θα τον δουν οι συμπατριώτες του να αγωνίζεται: «Μπορώ να παίξω και στις δυο πλευρές ως εξτρέμ αλλά στην Τουρκία αγωνίστηκα για περίπου δύο χρόνια και πίσω από τον επιθετικό, νομίζω ότι μου ταιριάζει σαν θέση. Στον ΠΑΟΚ έχω περισσότερη ελευθερία απ΄ότι στην Ολλανδία».

Για την... εκδίκηση που θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ από το 2010: «Τότε ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τον Άγιαξ. Σίγουρα θέλουν να πάρουν εκδίκηση, ειδικά το τεχνικό επιτελείο. Ο προπονητής μας (σ.σ. Βλάνταν Ίβιτς αγωνιζόταν σε εκείνα τα παιχνίδια. Σκόραρε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ για το 3-3 στην Ελλάδα αλλά είδε τον Στεκέλενμπουργκ να του λέει όχι στο πέναλτι. Έχω την εντύπωση ότι είναι ενθουσιασμένοι στον ΠΑΟΚ με αυτά τα παιχνίδια».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα