Απαισιόδοξος για Άλαρντάις και Εθνική Αγγλίας ο Σκόουλς

Gazzetta team
Απαισιόδοξος για Άλαρντάις και Εθνική Αγγλίας ο Σκόουλς

bet365

Ο Σαμ Άλαρντάις είναι ο νέος προπονητής των «λιονταριών», όμως ο Πολ Σκόουλς κρίνει πως η αποστολή του να κάνει την Αγγλία νικήτρια θα είναι πολύ δύσκολο.

Ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ ρωτήθηκε από δημοσιογράφους σχετικά με την πρόσληψη του «Big Sam» στην Εθνική Αγγλίας και τόνισε πως η δουλειά δεν είναι εύκολη, αφού υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες που αποτελούν τροχοπέδη στη δουλειά του προπονητή της συγκεκριμένης ομάδας.

«Είναι θέμα νοοτροπίας. Βλέπουμε πως η ομάδα κερδίζει όλους τους αγώνες στα δυο χρόνια προετοιμασίας για μια μεγάλη διοργάνωση, αλλά μετά δεν τα καταφέρνει. Όταν το πρωτάθλημα είναι τόσο ανταγωνιστικό, είναι δύσκολο να κάνεις παίκτες της Γιουνάιτεντ, της Τότεναμ και της Άρσεναλ να παίξουν μαζί.

» Κάθε βδομάδα μάχονται ο ένας εναντίον του άλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν είναι απλό μετά να τους δώσεις χαρακτήρα ομάδας. Σίγουρα έρχονται νέοι παίκτες, όμως δεν ξέρω αν ο Άλαρντάις είναι ο κατάλληλος για να τους αναδείξει. Σίγουρα δεν ήταν η μόνη επιλογή, υπήρχε και ο Στιβ Μπρους. Σε κάθε περίπτωση, έχει εμπειρία, που σίγουρα χρειάζεται», κατέληξε ο «θρύλος» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Τελευταία Νέα