Μερτεζάκερ: «Θαύμα η δεύτερη θέση πέρυσι, όλοι ενισχύονται εκτός από μας»

Gazzetta team
Μερτεζάκερ: «Θαύμα η δεύτερη θέση πέρυσι, όλοι ενισχύονται εκτός από μας»

bet365

Ο Γερμανός αμυντικός των «κανονιέρηδων» χαρακτήρισε τεράστια επιτυχία την περσινή κατάληψη της δεύτερης θέσης στην Πρέμιερ Λιγκ για την ομάδα του, ενώ δήλωσε ανήσυχος απ' τη μεταγραφική ενίσχυση των υπόλοιπων ομάδων.

Η Άρσεναλ έκανε πέρυσι την έκπληξη στο φινάλε του πρωταθλήματος, ξεπερνώντας την Τότεναμ και τερματίζοντας στη δεύτερη θέση.

Μιλώντας στη «Sun», ο Περ Μερτεζάκερ χαρακτήρισε «θαύμα» το τελικό πλασάρισμα των Λονδρέζων, βάσει της εξέλιξης που είχε η χρονιά: «Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, σταθήκαμε τυχεροί που ήρθαμε δεύτεροι. Αυτό που μας απογοήτευσε βέβαια ήταν πως η Λέστερ κατάφερε να ξεφύγει απ' όλες τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούσαν το πρωτάθλημα, ενώ εμείς όχι».

Ακόμη, αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις των «μεγάλων» της Αγγλίας, εκφράζοντας... κομψά το παράπονό του πως όλες οι ομάδες αποκτούν πολλούς παίκτες, ενώ η Άρσεναλ έχει αγοράσει μόνο τον Γκρανίτ Τσάκα:

«Φέτος τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για μας, αυτή όμως είναι και η μεγάλη πρόκληση, να ανταγωνιστούμε με όλες αυτές τις ομάδες που ενισχύονται τόσο πολυ. Κάθε χρόνο οι μεγάλοι σύλλογοι πρέπει να εμφανίζονται δυνατότεροι και έτσι περιμένω να δω τους αντιπάλους μας, που έχουν αποκτήσει τόσους πολλούς νέους παίκτες. Δεν θα είναι εύκολο για μας».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα