Μπατσουαγί: «Με τον Κόντε η Τσέλσι θα τους νικάει όλους»!

Μπατσουαγί: «Με τον Κόντε η Τσέλσι θα τους νικάει όλους»!

Gazzetta team
Μπατσουαγί: «Με τον Κόντε η Τσέλσι θα τους νικάει όλους»!

bet365

Ο Βέλγος νεοαποκτηθείς απ' τους Λονδρέζους σέντερ φορ μίλησε για τη μετακίνησή του στην Τσέλσι και υπογράμμισε τη νοοτροπία της νέας του ομάδας.

Ο Μισί Μπατσουαγί παραδέχθηκε πως ένας απ' τους βασικούς λόγους που αποφάσισε να μεταγραφεί στην Τσέλσι ήταν η νοοτροπία νικητή που έχουν οι «μπλε» και που πρέπει όλοι να την παρατηρούν.

Μετα την περσινή απογοητευτική σεζόν της αγγλικής ομάδας, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ξοδεύει αρκετά εκατομμύρια για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ με την πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε ως προπονητή, θέλει να ξαναδει την Τσέλσι να «μάχεται» για νίκες και τίτλους.

Εκεί στάθηκε και ο Μπατσουαγί, που κόστισε συνολικά 33.1 εκατομμύρια ευρώ στους Άγγλους, για να αποκτηθεί απ' τη Μαρσέιγ: «Είναι υπέροχο να βρίσκομαι εδώ, ήταν παιδικό όνειρο που πραγματοποιήθηκε και είμαι πολύ χαρούμενος.

» Είναι σπουδαία ευκαιρία. Ο Κόντε είναι προπονητής που δουλεύει σκληρά και του αρέσει και οι παίκτες να κάνουν το ίδιο. Θέλει να νικάει τους πάντες και το ίδιο θέλει και η ομάδα. Αυτό είναι υπέροχο συναίσθημα»!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα