Γιώργος Σαββίδης για Γκόμεζ και μεταγραφές

Γιώργος Σαββίδης για Γκόμεζ και μεταγραφές

Gazzetta team
Γιώργος Σαββίδης για Γκόμεζ και μεταγραφές

bet365

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram ο Γιώργος Σαββίδης τοποθετήθηκε για τον Μάριο Γκόμεζ, ενώ επισήμανε πως οι μεταγραφές δεν έχουν κλείσει ακόμα.

Η αλήθεια είναι πως ο γιος του Ιβάν Σαββίδη Γιώργος, πολλές φορές έχει αναφερθεί σε θέματα του ΠΑΟΚ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram. Αυτό έκανε για ακόμα μία φορά. Αρχικά ανέβασε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Βαρέλα σχολιάζοντας «Καλωσήρθες τέρας, σε περίμενα τόσο καιρό...». Η συνέχεια όμως ήταν ακόμα καλύτερη, καθώς σε ερώτηση για τον Μάριο Γκόμεζ και αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον «δικέφαλο» απάντησε: «Νομίζω πως είναι πιο σημαντικό να φέρουμε παίκτες που θα έχουν κίνητρο να αγωνιστούν, που θα θέλουν να παίξουν για την ομάδα μας. Δεν ξέρω πως θα δώσουμε κίνητρο στον Γκόμεζ να παίξει στη Super League, όταν βγάζει έξι εκατομμύρια τον χρόνο. Το μεταγραφικό παράθυρο πάντως δεν έχει κλείσει ακόμα. Το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα