Sokratis: «Ώρα για τίτλους»

Sokratis: «Ώρα για τίτλους»

Gazzetta team
Sokratis: «Ώρα για τίτλους»

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Kicker, λέγοντας ότι ήρθε η ώρα να κερδίσει τίτλους με την Ντόρτμουντ.

«Εκτός από το Σούπερ Καπ, δεν έχω κερδίσει άλλους τίτλος. Αυτό με ενοχλεί. Ήρθε η ώρα για τίτλους», τόνισε ο Έλληνας αμυντικός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Kicker και θα δημοσιευθεί αύριο (25/07) Δευτέρα.

Μετά την αποχώρηση του Χούμελς ο Παπασταθόυλος είναι ο ηγέτης της άμυνας των Βεστφαλών και από τους πιο σημαντικούς παίκτες στα αποδυτήρια. Έτσι, μίλησε στο γερμανικό περιοδικό για όλους και για όλα.

«Όλοι οι νεαροί παίκτες που αποκτήσαμε έχουν τεράστιο ταλέντο. Πρέπει να φροντίσουμε ότι νιώθουν άνετα μαζί μας. Σαν οικογένεια. Αν δεν καταφέρουμε να τους ενσωματώσουμε, τότε κάτι θα έχουμε κάνει λάθος», τόνισε αρχικά ο 28χρονος αμυντικός, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ντεμπελέ. «Βλέπεις ότι διασκεδάζει με την μπάλα. Του αρέσει να ντριμπλάρει. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει».

Έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Φερνάντο Σάντος για την κατάκτηση του EURO, ενώ για τον Τόμας Τούχελ τόνισε ότι είναι από τους προπονητές, που έχει συνεργαστεί.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα