Φιλική ήττα με 3-0 για Ηρακλή

Φιλική ήττα με 3-0 για Ηρακλή

Gazzetta team
Φιλική ήττα με 3-0 για Ηρακλή

bet365

Την ήττα με 3-0 γνώρισε στο Βέλγιο από την Μαλίν ο Ηρακλής στο πρώτο φετινό φιλικό των «κυανόλευκων».

Με ήττα άρχισε τα φιλικά του παιχνίδια ο Ηρακλής. Οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν στο Βέλγιο από την Μαλίν με 3-0, με το αποτέλεσμα να κρίνεται στα λάθη που έγιναν, κάτι λογικό καθώς μιλάμε για το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας.

Ο γηραιός» ξεκίνησε με 4-2-3-1, με Νίκο Παπαδόπουλο να έχει τον Περνίς κάτω από τα δοκάρια και τους Καραγκούνη, Σαραμαντά, Ζιαμπάρη και Μπαρτολίνι στην άμυνα. Ο Ανδρεόπουλος με τον Ιντζόγλου ήταν στα χαφ, ο Λεοζίνιο μπροστά του, οι Πασάς, Μοντέιρο στα δύο άκρα της επίθεσης και ο Περόνε στην κορυφή αυτής.

Στα του αγώνα παρότι οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν καλά, είδαν τους Βέλγους να προηγούνται στο 15' με τον Ματίς που ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Οκτώ λεπτά πιο μετά ο Βαλμπέργκε έκανε το 2-0 με πλασέ. Οι παίκτες του Παπαδόπουλου προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 43' σκόραρα με τον Πασά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος και μετά τις πολλές αλλαγές το θέαμα ήταν χειρότερο και ο ρυθμός πιο αργός με τους Βέλγους να καταφέρνουν να πετυχαίνουν και τρίτο γκολ με τον Κροϊζέ στο 88'.

Οι συνθέσεις

Μαλίν: Μορίς (46’ Κούσεμανς), Πόουλσεν (46’ Τσεν), Τσότσαλιτς (46’ Βαν Κλέμπουτ), Ντε Βάιτ (64’ Κομπάουτ), Βανλερμπερχ (46’ Μπιέλιτσα), Σούτερντεν (76’ Κάλεμνπουτ), Ελ Μασαουντί (46’ Φιλίποβιτς), Ριτς (46’ Κρεπούλια), Κολοβός (64’ Λεάλ), Μάθις (46’ Κρόιζετ) Βεσελίνοβιτς (46’ Βερντιέρ).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Περνίς, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ανδρεόπουλος, Ιντζόγλου, Πασάς, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Περόνε.

Η ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Τσότρας, Στάμου, Κυριακίδης (Ρούσσος) , Καλφούντζος (Λάσκαρης), Αμαραντίδης, Ρόττας, Αγγελόπουλος, Μπικιάρης και Δούμτσιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα