Ανακοίνωση-φωτιά της Θύρας 13 για Λεωφόρο και ΠΑΣ!

Gazzetta team
Ανακοίνωση-φωτιά της Θύρας 13 για Λεωφόρο και ΠΑΣ!

bet365

Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους με την παραχώρηση της Λεωφόρου στον ΠΑΣ και κάλεσαν τον κόσμο του «τριφυλλιού» να βρεθεί την Πέμπτη στη Λεωφόρο!

Πλήρως αντίθετοι με με την παραχώρηση της Λεωφόρου στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Στην αιχμηρή ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Θύρας 13, οι «πράσινοι» οπαδοί αναφέρουν χαρακτηριστικά πως « Είναι απορίας άξιο πώς στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αυξημένες αρμοδιότητες, άρα και ευθύνες, καταδέχονται έστω και να συνομιλούν με παράγοντες που εχθρεύονται το σύλλογό μας. Είναι ανήκουστο να θέλουμε να εξυπηρετήσουμε ομάδες, των οποίων οι οπαδοί επιδίδονται σε ακατάσχετο υβρεολόγιο εναντίον της ομάδας μας και του προέδρου επί προσωπικού,κάθε φορά που παίζουμε στην έδρα τους,και ο ίδιος τώρα να δέχεται να παραχωρηθεί το γήπεδό μας!».

Στη συνέχεια, αφού κάνουν λόγο για «παραρτήματα» και «πόλεμο με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό», αναφέρουν την άρνηση της ομάδας των Ιωαννίνων να αλλάξει μέρα διεξαγωγής πριν το ματς με την Πόρτο το 2003, καθώς και το προπέρσινο ματς στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, όταν έγινε αγώνας υπό συνθήκες ομίχλης. Οι οργανωμένοι του τριφυλλιού στρέφονται και κατά του Χριστοβασίλη, αναφέροντας ότι «έκανε τα πάντα για να παίξουμε στο παγοδρόμιο του πριν λίγα χρόνια, με κρυφή ελπίδα να κόψει βαθμούς από τον πρωτοπόρο τότε Παναθηναϊκό» και πως «αυτός και οι όμοιοί του έχουν καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

«Οπως στρώσατε,θα κοιμηθείτε… Είστε ανεπιθύμητοι στο γήπεδό μας! Είστε ανεπιθύμητοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Κλαφτείτε στα πιόνια του συστήματος να σας παραχωρήσουν κάποιο γήπεδο-βούρκο, για να νιώθετε πως παίζετε σε παρόμοιο με τους Ζωσιμάδες περιβάλλον. Δε θέλουμε να μολύνετε τη Λεωφόρο μας με την παρουσία σας», καταλήγει η ανακοίνωση, με την τελευταία παράγραφο να καλεί τον κόσμο της ομάδας να δει το ματς με την ΑΪΚ, που διεξάγεται την ίδια μέρα, στον κεντρικό Σύνδεσμο επί της Αλεξάνδρας, είτε στον Τάφο του Ινδού είτε σε χώρους κοντά στο γήπεδο έτσι ώστε «όποιος οπαδός του Πας θελήσει να έρθει στη Λεωφόρο,θα πρέπει να περάσει από μπροστά μας…».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα