Ανακοινώσεις από Δευτέρα στη Βέροια

Από Δευτέρα (25/7) θα έχουμε τις επόμενες μεταγραφές στη Βέροια, που θα ανακοινώσει τους Κρίστιαν Μίλιεβιτς, Άλβιν Φόρτες, τον Αργεντινό επιθετικό και την επιστροφή Άρτσε.

Ανακοινώσεις από Δευτέρα στη Βέροια

Στις επόμενες μεταγραφές της θα προχωρήσει η Βέροια, που βρίσκεται κοντά στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Όπως έχουμε γράψει πρώτοι από την Παρασκευή (22/7), η «βασίλισσα του Βορρά» έχει «κλείσει» τον 22χρονο Ολλανδό εξτρέμ, Άλβιν Ματέους Φόρτες, ενώ είναι μια... ανάσα και από τον Κρίστιαν Μίλιεβιτς και έναν Αργεντινό επιθετικό.

Επίσης, είναι δεδομένη η επιστροφή του Πέδρο Άρτσε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά του έγινε πρόταση για διετές συμβόλαιο και όλα δείχνουν ότι θα τη δεχτεί για να είναι και πάλι από τα βασικά μέλη του συλλόγου της Ημαθίας.

Ωστόσο, οι όποιες ανακοινώσεις θα υπάρξουν θα είναι από τη Δευτέρα (25/7), καθώς δεν αναμένεται να έχουμε κάποια εξέλιξη εντός του Σαββατοκύριακου. Από εκεί και πέρα, η αποστολή επέστρεψε στη βάση της από τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας και για το Σαββατοκύριακο ο Αλέκος Βοσνιάδης έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.