Κούγιας: «Αυτούς έχω αγοράσει»!

Κούγιας: «Αυτούς έχω αγοράσει»!

Gazzetta team
Κούγιας: «Αυτούς έχω αγοράσει»!

bet365

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ με νέα του προσωπική δήλωση απάντησε στην ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος τον είχε... ειρωνευτεί για τον Βάντερσον.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Αλέξη Κούγια σχετικά με τα όσα ακούγονται για πιθανή αγορά της ΑΕΛ του Βάντερσον.

Ο ισχυρός άντρας της Λάρισας απάντησε με προσωπική του δήλωση:
«Πληροφορήθηκα την ανακοίνωση του Απόλλωνα, η οποία όμως εκτός του αδιαμφισβήτητου κόμπλεξ του ιδιοκτήτη του στο πρόσωπο μου είναι σαφές, πως δεν δίνει απάντηση για το αν συζητάει την πώληση του ποδοσφαιριστή Βάντερσον. Εγώ σέβομαι την ιστορία του Απόλλωνα όπως και κάθε ιδιοκτήτη ΠΑΕ και γι΄αυτόν τον λόγο όπως θα έκανα και προς κάθε ομάδα κινήθηκα με τον πλέον θεσμικό τρόπο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Απευθύνθηκα στην διοίκηση του Απόλλωνα η οποία με παρέπεμψε στον κ.Μυροφορίδη όπου τον ρώτησα αν πωλείται και του πρότεινα είτε να καταβάλλω ένα χρηματικό ποσό, ή να γίνει ανταλλαγή του Βάντερσον με παίκτες που δεν επιθυμεί να συνεχίσουν στην ομάδα μας ο κ.Άγγελος Αναστασιάδης οι οποίοι για το επίπεδο της κατηγορίας που θα αγωνιστεί ο Απόλλων είναι πολυτέλεια. Ο κ.Μυροφορίδης μου απάντησε ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα με ενημερώσει για το ποιες από τις δύο προτάσεις δέχεται.

Λυπάμαι που η απάντηση του Απόλλωνα δεν ήταν εμπιστευτική όπως ήταν η πρόταση μου. Αφού ο Απόλλων διάλεξε να απαντήσει με τρόπο που με προκαλεί και με οδηγεί να αποκαλύψω πως ακριβώς συζητήσαμε και την πρόθεση του Βάντερσον να αγωνιστεί στην ΑΕΛ. Το ζήτημα είναι ένα και μοναδικό, με πόσα χρήματα τον κοστολογεί η ΠΑΕ Απόλλων που η ίδια πέρυσι τον αντάμοιβε με 25.000 ευρώ συμβόλαιο ενώ φέτος θα λάβει 40.000 ευρώ.

Εγώ γνωρίζω από τις ομάδες που διοικώ και αυτό κάνω πάντα , ο κάθε ποδοσφαιριστής να αμοίβεται με βάση την αξία του. Δεν εκμεταλλεύομαι το γεγονός, ότι τον βρήκα 19 χρονών και τον έβαλα να υπογράψει για ένα κομμάτι ψωμί και μόλις αντιληφθώ ότι αξίζει του διπλασιάζω ή του τριπλασιάζω το συμβόλαιο. Γι΄αυτό τον λόγο, ποτέ κανένας ποδοσφαιριστής δεν ζήτησε να φύγει από δικιά μου ομάδα και αυτό συμβαίνει και φέτος με την ΑΕΛ. Ας διερωτηθούν λοιπόν στον Απόλλωνα γιατί η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι μια νοικοκυρεμένη οικονομικά ομάδα μπορεί και αγοράζει παίκτες, όπως ο Ντέλετιτς, ο διεθνής Φάρκας, ο διεθνής Αβραάμ και από το εσωτερικό σαν τον Φατιόν και τον Ναζλίδη αλλά και να καταθέτει πρόταση αγοράς του Νίκο Μαρτίνεζ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ας αναρωτηθούν επίσης γιατί ποδοσφαιριστές με προοοπτική να αγωνιστούν υψηλότερα όπως ο Φατιόν και ο Βάντερσον επέλεξαν να αγωνιστούν στην ΑΕΛ και να μην παραμείνουν στην ομάδα τους.

Σε κάθε περίπτωση, και αφού η ΠΑΕ Απόλλων επέλεξε να τοποθετηθεί δημοσίως ας απαντήσει και δημοσίως ποιο ποσό ζητά από εμάς, για να αγοράσουμε τον Βάντερσον, αρκεί να υπάρχει μια λογική στο ποσό με βάση το πόσο αμοίβονταν ο ποδοσφαιριστής και στα χρήματα που θα ζητήσουν. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Άλλωστε, δεν τον ζητά τον παίκτη μια ΠΑΕ Football League ή Super League που έχει τη φήμη πως δεν πληρώνει. Είναι γνωστό σε όλους, πως η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων και ο ιδιαιτέρως αυστηρός πρόεδρος της κ.Δημητρίου απεφάνθησαν θετικά γιατί η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ εξόφλησε χρέη τριών ετών και δεν οφείλει πουθενά ούτε ένα ευρώ.

Όσο για το εάν έχω τα χρήματα να τον αγοράσω επειδή οι ιδιοκτήτες του Απόλλωνα ασχολείτο όλη μέρα μέχρι τώρα με την Α΄ κατηγορία των Αθηνών και συγκεκριμένα με την Πεύκη ας γνωρίζουν πως από το 2003 που έχω στην κατοχή μου ποδοσφαιρική εταιρεία έχω αγοράσει μεταξύ άλλων τους εξής ποδοσφαιριστές:

Γεωργίου από τον Ολυμπιακό

Κούσας από τον Άρη

Ριπερνέ από Νις

Ντομορό απο Σεντ Ετιέν

Κασναφέρης από Αναγέννηση Άρτας

Κοντογουλίδης από Κοζάνη

Γεωργιάδης από Κοζάνη

Σαιτιώτης από Ξάνθη

Σάμαρης από ερασιτεχνικό σωματείο της Πάτρας

Ντίνας από Ζάκυνθο

Μάλαρτζ από ΠΑΟ

Μακόρ από Ιωνικό

Ράντας από Ολύμπια Λιουμπλιάνας

Κόντος από Δόξα Δράμας

Καούνος από Ξάνθη

Κουτσοσπύρος από Παναιτωλικό

Σολάκης από Καστοριά

Αλέξης Καλογέρης από Μαρκό

Και πολλοί ακόμα τους οποίους ξεχνώ. Δεν γνωρίζω και αν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη αν έχουν αγοράσει από άλλη ομάδα ποδοσφαιριστές,γιατί μελετώντας το ρόστερ του Απόλλωνα διαπίστωσα πως σε αυτή αγωνίζονται μόνο ελεύθεροι παίκτες, δίχως να έχει δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ για αγορά ποδοσφαιριστή. Να σας υπενθυμίσω μόνο πως τον Άντονι Φατιόν τον είχα αγοράσει εγώ από τον Εθνικό Αστέρα με 30.000 ευρώ και τον Λυμπέρη Στεργίδη με 50.000 ευρώ από τον Θερμαϊκό.Το ζητούμενο όμως δεν είναι να ανακοινώνουμε ποιος είναι ποιο πλούσιος, αλλά η απάντηση στο πραγματικό γεγονός ότι η Λάρισα αυτή τη στιγμή μπορεί να αγοράσει παίκτες από τον Απόλλωνα και από όποια άλλη ομάδα επιθυμεί.

Ελπίζουμε ότι οι ιδιοκτήτες του Απόλλωνα δεν εκβιάζουν υποκριτικά την ΑΕΛ και τον κόσμο της Λάρισας, γιατί σκοπεύουν να ανοίξουν φούρνο συνεταιριστικά με γνωστή κυρία η οποία έχει αναλάβει να κάνει την ζωή των ανδρών που δεν έχουν γυναίκα καλύτερη και πιο ευχάριστη. Αυτά για να ελαφρύνουμε την ατμόσφαιρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα