Τέλος η Ριζούπολη για Απόλλωνα, οριστική ρήξη με τον Ερασιτέχνη

Τέλος η Ριζούπολη για Απόλλωνα, οριστική ρήξη με τον Ερασιτέχνη

Είναι επίσημο: Απόλλων Σμύρνης και Ερασιτέχνης είναι στα... μαχαίρια, με την ομάδα να αναζητά έδρα για την επόμενη σεζόν. Επίσης ανακοινώθηκε ότι υπογράφτηκε τριετής σύμβαση με το προπονητικό κέντρο της Βάρης.

Τέλος η Ριζούπολη για Απόλλωνα, οριστική ρήξη με τον Ερασιτέχνη

Ριζούπολη τέλος για τον Απόλλωνα, μετά τις άκαρπες διαπραγματεύσεις με τον Ερασιτέχνη. Ανακοινώθηκε η τριετής μίσθωση του προπονητηρίου στη Βάρη και η... ολική ρήξη με τον Ερασιτέχνη.

H ανακοίνωση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι η ομάδα μας βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της χρησιμοποιώντας το γήπεδο του Ακράτητου ως προπονητήριο. Δυστυχώς για την ομάδα μας, συνεχίζει να βασανίζεται στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Λιοσίων.
 
Σήμερα ανακοινώνουμε την τριετή μίσθωση ιδιωτικού προπονητηρίου στη Βάρη, το οποίο βρίσκεται μακριά από την έδρα της ομάδας μας αλλά καλύπτει τις απαιτήσεις του προπονητικού team.
 
Σχετικά με το θέμα της Ριζούπολης ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:
 
Βρισκόμαστε στις 23 Ιουλίου και η ομάδα δεν έχει συμφωνία σχετικά με την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολη και επικίνδυνη για τους παίκτες μας η χρήση του γηπέδου. Ο χρόνος είναι ανεπαρκής για να ανακατασκευαστεί ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος της Ριζούπολης. Οι συζητήσεις με το Ερασιτέχνη έχουν φτάσει σε αδιέξοδο και οριστική ρήξη. Ο Ερασιτέχνης με τις σημερινές συνθήκες έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τη Ριζούπολη για να στεγάσει τις ακαδημίες του. Εμείς, όμως, έχουμε ελάχιστο χρόνο για να μπορέσουμε να βρούμε λύση στο πρόβλημά μας και να κλείσουμε γήπεδο που θα εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες για την ανδρική ομάδα και τις ακαδημίες μας. Γι’ αυτό ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι έχουμε αποφασίσει να σταματήσουμε κάθε διαπραγμάτευση με τον Ερασιτέχνη και να βάλουμε για φέτος ένα οριστικό τέλος στην υπόθεση του γηπέδου της Ριζούπολης.
 
Παράλληλα έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016 και ώρα 18.00 ανοικτή συνάντηση – συζήτηση των φιλάθλων του Απόλλωνα στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΑΕ στη Λ. Κηφισίας 64Β (Μαρούσι) στο εμπορικό κέντρο Polis». 

Best of internet