Νέος προπονητής τερματοφυλάκων για Εργοτέλη

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων για Εργοτέλη

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων για Εργοτέλη

Νέο προπονητή τερματοφυλάκων έχει ο Εργοτέλης, που ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Ζαλαώρα, που έχει εργαστεί σε Προοδευτική, Λάρισα, Λαμία, Νίκη Βόλου, Λεβαδειακό και Εθνική Ελλάδος Κ19.

Το τεχνικό του τιμ για τη νέα σεζόν συμπλήρωσε ο Εργοτέλης. Αυτό έγινε με την προσθήκη του Γιάννη Ζαλαώρα, η πρόσληψη του οποίου ανακοινώθηκε την Παρασκευή (22/7). Ο Ζαλαώρας θα έχει χρέη προπονητή τερματοφυλάκων και έχει εργαστεί σε Προοδευτική, Λάρισα, Λαμία, Νίκη Βόλου, Λεβαδειακό, καθώς και στην Εθνική Ελλάδος Κ19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ζαλαώρα, ο οποίος αναλαμβάνει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων της 1ης ομάδας του Συλλόγου. Με την προσθήκη αυτή, συμπληρώθηκε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Γιάννης Ζαλαώρας δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που ανήκω στην οικογένεια του Εργοτέλη. Ευχαριστώ πολύ τους κυρίους Γιώργο Βρέντζο και Γιάννη Χατζηνικολάου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Γνωρίζω το ειδικό βάρος της φανέλας του Εργοτέλη και σε συνεργασία με όλο το τεχνικό τιμ είμαι διατεθειμένος να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της».

Ο Γιάννης Ζαλαώρας είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B’, ενώ ως αθλητής αγωνίστηκε κυρίως σε Δ’ Εθνική και Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά, της οποίας υπήρξε μέλος όλων των μεικτών ομάδων. Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής των Ίκαρου Καλλιθέας, Αετού Κορυδαλλού, Καλλιθέας και Ιωνικού. Στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει εργαστεί σε Προοδευτική και Εθνικό Αστέρα (Football League 2), Φωκικό, Λάρισα και Λαμία (Football League), Νίκη Βόλου (Πρωταθλητής Football League 2013-2014) και Λεβαδειακό (Super League), ενώ το τελευταίο εξάμηνο ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ελλάδος Κ19.

Σημειώνεται ότι ο Μιχάλης Ξημεράκης, ο οποίος λόγω επαγγελματικού κωλύματος δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην 1η ομάδα, θα συνεχίσει το ιδιαίτερα επιτυχημένο έργο του στην Ακαδημία και τις υπόλοιπες ομάδες του Συλλόγου.

Best of internet