Κούγιας: «Να μην την χαλάσουν δύο μα...κες»

Κούγιας: «Να μην την χαλάσουν δύο μα...κες»

Gazzetta team
Κούγιας: «Να μην την χαλάσουν δύο μα...κες»

bet365

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ, έκανε προσωπική δήλωση στην ιστοσελίδα της ομάδας για τα όσα βγήκαν μετά τα όσα είπε ο Κώστας Πηλαδάκης. «Δεν κλονίζουν τη συμφωνία...»

Αμεση ήταν η απάντηση του Αλέξη Κούγια ο οποίος με προσωπική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ πήρε θέση για τα όσα ειπώθηκαν για τη σχέση του με τον Κώστα Πηλαδάκη αλλά και τη συμφωνία για το γήπεδο.

«Διάβασα την ανακοίνωση του κ.Πηλαδάκη όπως προβλήθηκε από κάποια μέσα ενημέρωσης. Θέλω να κάνω μια προσωπική δήλωση.

Να προσέξει ο κ.Πηλαδάκης να μην καταστρέψουν τη σχέση μας δύο μαλάκες. Ένας αποτυχημένος ανεπάγγελτος πρώην παίχτης και παράγοντας και ένας δημοσιογράφος. Εξαιτίας αυτών των δύο ανθρώπων αν καταστραφεί η σχέση μου με τον κ Πηλαδάκη ο κόσμος δεν θα τους το συγχωρήσει. Μου είναι αδιανόητο ενώ όλα στο αγωνιστικό και οικονομικό μέρος πηγαίνουν καλά και έχουμε νικήσει παντού, έχουν γίνει φίλοι μας και οι ορκισμένοι εχθροί μας κάποιος που θέλει να πουλήσει τσατσιλίκια και ένας δημοσιογράφος που δεν έχει πλέον ειδήσεις γιατί όλα πλέον βγαίνουν από το ραδιόφωνο μας, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα ανησυχίας στον κόσμο και να δίνουν δικαιώματα στους αντιπάλους μας.

Αν προκληθώ θα δώσω και ονόματα, όμως σε καμία περίπτωση όλα αυτά δεν κλονίζουν τη συμφωνία με τον κ.Πηλαδάκη για τη χρήση του AEL FC ARENA».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα