Τέλος από Παναιτωλικό ο Βασιλείου, πάει Λεβαδειακό

Gazzetta team
Τέλος από Παναιτωλικό ο Βασιλείου, πάει Λεβαδειακό

bet365

Ο Στέλιος Βασιλείου έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και έχει έρθει σε συμφωνία να συνεχίσει την καριέρα του στον Λεβαδειακό.

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναιτωλικό ο Στέλιος Βασιλείου, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε. Ο 25χρονος φορ έχει έρθει σε συμφωνία να συνεχίσει την καριέρα του στον Λεβαδειακό, όπου... έφτιαξε το όνομά του, έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας με τα «καναρίνια».

Στο Αγρίνιο ο Βασιλείου δεν ήταν στις βασικές επιλογές και στις δύο σεζόν που βρέθηκε εκεί μέτρησε 23 συμμετοχές και 1 ασίστ στη Σούπερ Λίγκα, 5 εμφανίσεις και 1 γκολ στο Κύπελλο.

Eτσι ο Βασιλείου έκανε το ίδιο ταξίδι και με δηλώσεις του προανήγγειλε την μεταγραφή. «Πριν από ενάμιση χρόνο έκανα ένα λάθος και θέλω να το διορθώσω. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που μου δίνει την δυνατότητα να έχω μια δεύτερη ευκαιρία και παράλληλα να αναπληρώσω τον χρόνο που έμεινα μακριά από την ομάδα γιατί για μένα ο Λεβαδειακός εξακολουθεί να είναι η οικογένεια μου. Αισθάνομαι ότι γύρισα σπίτι μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα