Μακ: «Τιμή που ήμουν κομμάτι του ΠΑΟΚ!»

Μακ: «Τιμή που ήμουν κομμάτι του ΠΑΟΚ!»

Gazzetta team
Μακ: «Τιμή που ήμουν κομμάτι του ΠΑΟΚ!»

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, έπλεξε το εγκώμιο του Ιβάν Σαββίδη και ευχήθηκε στο μέλλον η ομάδα να κατακτήσει τίτλους.

Αναλυτικά το κείμενο που ανέβασε στο instagram ο Ρόμπερτ Μακ, μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στη Ζενίτ: «Μετά από δύο υπέροχα χρόνια ήρθε η στιγμή να πούμε αντίο. Ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε τα πάντα και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Αγαπά πάρα πολύ την ομάδα και του αξίζει ό,τι καλύτερο.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και όλο το επιτελείο ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα στον ΠΑΟΚ και φυσικά τον υπέροχο κόσμο που από την πρώτη στιγμή μου έδειξε την αγάπη του. Εγώ και η οικογένειά μου ήμασταν χαρούμενοι στη Θεσσαλονίκη και αφήνουμε πίσω πολλούς φίλους.

Εύχομαι η προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος εντός κι εκτός γηπέδων να τον οδηγήσει στην κατάκτηση τίτλων. Είναι τιμή μου που αποτέλεσα κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ».

Μετά από δύο υπέροχα χρόνια ήρθε η στιγμή να πούμε αντίο. Ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε τα πάντα και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Αγαπά πάρα πολύ την ομάδα και του αξίζει ό,τι καλύτερο. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και όλο το επιτελείο ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα στον ΠΑΟΚ και φυσικά τον υπέροχο κόσμο που από την πρώτη στιγμή μου έδειξε την αγάπη του. Εγώ και η οικογένειά μου ήμασταν χαρούμενοι στη Θεσσαλονίκη και αφήνουμε πίσω πολλούς φίλους. Εύχομαι η προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος εντός κι εκτός γηπέδων να τον οδηγήσει στην κατάκτηση τίτλων. Είναι τιμή μου που αποτέλεσα κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ. After two wonderful years there has come the time to say goodbye. This was the best period of my life. PAOK gave me everything and I feel the need to thank Mr. Savvidis for believing in me. He loves PAOK too much and deserves all the best. I also want to thank my teammates, the managers, all the staff of the team and of course the incredible PAOK fans that showed me their love and affection from the moment I came to the club. Me and my family were happy at Thessaloniki and we leave behind a lot of friends. I wish the club’s fight on and off the pitch leads to titles. I’m honored for being a part of PAOK history. Thank you for everything always in my heart #11⚫️⚪️

A photo posted by Robert Mak (@robertmak11) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα