Με Πανθρακικό αντί για Ηρακλή η Ξάνθη

Με Πανθρακικό αντί για Ηρακλή η Ξάνθη

Με Πανθρακικό αντί για Ηρακλή η Ξάνθη

Τον Πανθρακικό και όχι τον Ηρακλή θα αντιμετωπίσει η Ξάνθη σε φιλικό στις 13 Αυγούστου, καθώς ο «Γηραιός» είναι αντίπαλος των ακριτών στην πρεμιέρα.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας έφερε μία αλλαγή στα φιλικά παιχνίδια της Ξάνθης. Συγκεκριμένα, οι ακρίτες θα αντιμετωπίσουν τον Πανθρακικό στις 13 Αυγούστου και όχι τον Ηρακλή, καθώς η κληρωτίδα έβγαλε τον «Γηραιό» αντίπαλο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το ματς με τον σύλλογο της Κομοτηνής θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ της πρωτεύουσας της Ροδόπης, ενώ η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει φιλικό τον Ηρακλή στα Πηγάδια στις 3 Σεπτεμβρίου, καθώς για τότε έχει προγραμματιστεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται κανονικά με διπλές προπονήσεις στο Πράβετς της Βουλγαρίας, ενώ το επόμενο φιλικό για την Ξάνθη είναι το Σάββατο (23/7) με την Μοντάνα, τη στιγμή που είναι προγραμματισμένα άλλα τρία φιλικά. Με τον Πλατανιά στο Πράβετς στις 28 Ιουλίου, με τη Βέροια στα Πηγάδια στις 6 Αυγούστου και με την ΑΕΛ στη Λάρισα στις 10 του επόμενου μήνα.

Best of internet