Υπογράφει ο... Όμηρος στην Λάρισα

Υπογράφει ο... Όμηρος στην Λάρισα

Gazzetta team
Υπογράφει ο... Όμηρος στην Λάρισα

bet365

Η ΑΕΛ, μέσω ανακοίνωσής της, ενημερώνει ότι αναμένεται να αποκτήσει τονΟούσου Ανσά Κοντόρ.

Τετραετές συμβόλαιο με τον Οούσου Ανσά Κοντόρ αναμένεται να συνάψει η ΑΕΛ, με την ομάδα του Κάμπου να κάνει γνωστές της προθέσεις της για τον παίκτη που ο Αναστασιάδης έχει... βαφτίσει «Όμηρο».

Η ανακοίνωση των «βυσσινί»:

Σήμερα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του νεαρού Γκανέζου αριστερού περιφερειακού ποδοσφαιριστή Οούσου Ανσά Κοντόρ ο οποίος ενθουσίασε τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο 22χρονος παίκτης θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε στην FK Metalac ενώ τελευταία ομάδα του ήταν η FK Novi Pazar όπου είχε έναν τραυματισμό με την πραγματοποίηση της μεταγραφής του όμως αυτήν την στιγμή είναι εντελώς υγιής αφού ο γιατρός μας κ.Μπασδέκης άναψε το πράσινο φως.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης από την πρώτη μέρα εντυπωσιάστηκε με τα προσόντα του ποδοσφαιριστή βαφτίζοντας τον Όμηρο και σήμερα το απόγευμα αναμένονται οι μάνατζερ του ώστε να πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα