Μουρίνιο: «Απίστευτο το σώμα του Ιμπραΐμοβιτς»

Μουρίνιο: «Απίστευτο το σώμα του Ιμπραΐμοβιτς»

Μουρίνιο: «Απίστευτο το σώμα του Ιμπραΐμοβιτς»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τονίζοντας ότι η πραγματική ηλικία δεν είναι αυτή που αναγράφεται στην ταυτότητα.

Ο Ζλατάν Ιμπραΐμοβιτς οδεύει στο 35ο έτος της ηλικίας του. Και αν για κάποιους θεωρείται προχωρημένη αυτή η ηλικία για το Σουηδό σημαίνει ότι είναι στο καλύτερο σημείο για να κατακτήσει έναν τίτλο και στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο «Ίμπρα», θέλει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να γίνει πρωταθλητής Αγγλίας κι ο Μουρίνιο θεωρεί ότι η ηλικία του δεν θα δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα σ΄ αυτό.

«Ας είμαστε ειλικρινείς, ο Ιμπραΐμοβιτς είναι πολύ πλούσιος. Έβγαλε λεφτά στην καριέρα του, έχει κερδίσει αρκετά πράγματα, οπότε έρχεσαι στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα του πλανήτη μόνο αν αισθάνεσαι ότι μπορείς να τα καταφέρεις.

Αν όχι, πηγαίνεις στην Αμερική, την Κίνα ή παραμένει για ακόμη έναν χρόνο στο γαλλικό πρωτάθλημα. Οπότε το παλικάρι ήθελε ακόμη μια πρόκληση. Όταν του είπα έχω κερδίσει σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία και εκείνος όχι, μιας και το έχει κάνει σε Ισπανίας, Ιταλία και Γαλλία σκέφτηκε "Α, θέλω να πάω. Θέλω να τα κερδίσω όλα". Αυτό το κίνητρο είναι μεγάλο και το κορμί του απίστευτο».

Ο Μουρίνιο ωστόσο είχε απάντηση και για το πότε θα ενταχθεί στις προπονήσεις ο Σουηδός.

«Την Κυριακή πρόκειται να ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα που του έχουμε ετοιμάσει πριν ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα την Πέμπτη (28/7), έχει πέντε μέρες μόνο γι αυτόν».

Όσο για την ηλικία του παίκτη, τόνισε: «Πρώτα απ' όλα, τον ξέρω πολύ καλά. Η πραγματική ηλικία είναι στο σώμα, το πνεύμα και στο μυαλό σου και αυτός είναι νέος, το κoρμί του είναι απίστευτο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα