Μπεργκ «Ξέρουμε πως θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Μπεργκ «Ξέρουμε πως θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Gazzetta team
Μπεργκ «Ξέρουμε πως θα πετύχουμε τους στόχους μας»

bet365

Πιο ποιοτικό είναι φέτος το ρόστερ του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Μάρκους Μπέργκ, που τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα πετύχει τους στόχους του.

Το νέο ρόστερ του Παναθηναϊκού σχολίασε ο Μάρκους Μπεργκ, που μίλησε στην εφημερίδα «LiveSport» και τόνισε πως χρειάζεται προσήλωση, για να μην γίνουν λάθη και υπάρξει... νέα Καμπάλα. Παράλληλα, δεν δίστασε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την δουλειά που γίνεται στον Παναθηναϊκό, αν και όπως είπε, πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση.

Αναλυτικά:

Για το αν φέτος ο Παναθηναϊκός έχει πιο ποιοτικό ρόστερ: «Αυτό δεν θα ήθελα να το κρίνω εγώ. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, νικήσαμε 4-0 και είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Αλλά δεν πρέπει να πάρουμε πολύ στα σοβαρά αυτό το ματς, δεν πρέπει να δώσουμε υπερβολική αξία. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι, μόνο αυτό έχει σημασία. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα με τα προκριματικά και πρέπει να κρατήσουμε όλα τα στάνταρ απόδοσης για να πετύχουμε»

Για το πως φέτος δεν θα υπάρξει νέα Καμπάλα: «Όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα. Ο προπονητής δούλεψε σε όλη την προετοιμασία και είχε την ευκαιρία να διδάξει τις ιδέες του. Έχουμε νέους παίκτες, οι οποίοι έχουν προσαρμοστεί χωρίς καθυστέρηση και όλοι καταλαβαίνουμε ποιοι είμαστε και τι πρέπει να κάνουμε. Το σημαντικό είναι ότι όλοι είμαστε προσηλωμένοι στον ίδιο στόχο και ξέρουμε πολύ καλά πώς θα τον εκπληρώσουμε»

Γι΄ αυτά που πρέπει να διορθώσει η ομάδα: «Υπάρχουν μικρά πράγματα στη διάρκεια του ματς που πρέπει να τα κάνουμε καλύτερα. Πρέπει να μάθουμε καλύτερα ο ένας το παιχνίδι του άλλου, να προσπαθήσουμε σε ό,τι αφορά τη συνεργασία σε άμυνα και επίθεση. Τα πήγαμε καλά, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Πάντα υπάρχουν τομείος που χρειάζονται βελτίωση και θα τους δουλέψουμε»

Για το αν νιώθει πως μέχρι τώρα τροφοδοτείται καλύτερα από τους συμπαίκτες του: «Ναι, αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε πολλή ποιότητα στο ρόστερ. Έχουμε πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαριστές, στους οποίους αρέσει να παίζουν την μπάλα μπροστά και γρήγορα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό όπως εγώ. Ξέρω ότι θα δεχτώ την πάσα όταν κινηθώ κάθετα, οι εξτρέμ συγκλίνουν στην περιοχή για να με υποστηρίξουν, οπότε, ναι, αισθάνομαι σίγουρος ότι θα πάρω την μπάλα στην κατάλληλη στιγμή».

Για το Euro: «Αυτό είναι παρελθόν. Τώρα σκέφτομαι τον Παναθηναϊκό, θέλω να τον βοηθήσω να παίξει στους ομίλους του Εuropa League και να συγκεντρώσει πολλούς βαθμούς στο πρωτάθλημα. Εάν ο Παναθηναϊκός πάει καλά, θα πάμε καλά και οι παίκτες. Ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω».

Για την ΑΪΚ: «Φυσιολογικά, ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί και πρέπει να νικήσει. Η πρόκριση στους ομίλους είναι ο στόχος μας και πρέπει να τον πετύχουμε. Οπότε, εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ΑΪΚ τόσο αποτελεσματικά όσο στην Τσβόλε και ακόμα καλύτερα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα