Πασχαλάκης: «Χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτού του... παζλ»

Gazzetta team
Πασχαλάκης: «Χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτού του... παζλ»

bet365

Την πρόκριση επί της Οντ, σχολίασε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ.

Χαρούμενος και περήφανος για την ιστορική πρόκριση του ΠΑΣ επί της Οντ, τόνισε πως είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μιλώντας στον «Super FM».

«Η δουλειά μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, ήταν στόχος μας η ιστορική αυτή πρόκριση και μόνο περήφανος μπορώ να νιώθω που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Τα παιδιά έκαναν μία τεράστια προσπάθεια, τους αξίζουν πολλά μπράβο. Το τι έκανα εγώ, είναι ένα μικρό κομμάτι από το παζλ του κ. Πετράκη. Προσπαθήσαμε να μην κινδυνέψουν, πάθαμε ένα μπλακ-άουτ και εκεί έγινε το παιχνίδι... γκραν γκινιόλ».

Για τους πανηγυρισμούς μετά το τελευταίο σφύριγμα, σχολίασε: «Το φορτίο ήταν βαρύ, ήταν η πρώτη πρόκριση του ΠΑΣ. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα, για τον κόσμο μας και το ξέσπασμα που είχαμε νομίζω ήταν λογικό, πήγαμε στην κερκίδα να πανηγυρίσουμε με τους οπαδούς μας».

Όσο για την Άλκμαρ: «Από αύριο θα κάνουμε την αξιολόγηση, ξέρουμε ότι είναι μία επιθετική και γρήγορη ομάδα, μεγάλος αντίπαλος, από την επόμενη μέρα θα προσπαθήσουμε να αξιολογήσουμε τον αντίπαλό μας όσο πιο καλά γίνεται».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα