Κοντά σε Μίλιεβιτς, επιθετικό και εξτρέμ η Βέροια

Κοντά σε Μίλιεβιτς, επιθετικό και εξτρέμ η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Κοντά σε Μίλιεβιτς, επιθετικό και εξτρέμ η Βέροια

bet365

Κοντά στην απόκτηση του Κρίστιαν Μίλιεβιτς, ενός Αργεντινού επιθετικού και ενός Ολλανδού εξτρέμ βρίσκεται η Βέροια. Εξελίξεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Στις επόμενες μεταγραφές της είναι έτοιμη να προχωρήσει η Βέροια. Αν και αρχικά δε θα ασχολούταν με την περίπτωση του Κρίστιαν Μίλιεβιτς, τώρα είναι κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να προσθέσει άλλη μία λύση στα χαφ.

Από εκεί και πέρα, όμως, η «βασίλισσα» του Βορρά βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση ενός Αργεντινού επιθετικού και ενός Ολλανδού εκτρέμ, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο σύλλογος της Ημαθίας θα κλείσει άλλες δύο... τρύπες, ενώ δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν για το δεκάρι, αν και υπάρχουν επαφές με ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα