ΠΑΟΚ - Απόλλων Λεμεσού 1-1

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Απόλλων Λεμεσού 1-1

bet365

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) τον Απόλλωνα Λεμεσού στο τελευταίο φιλικό τεστ πριν τον Άγιαξ, έχοντας αρκετά «νεκρά» διαστήματα και ζητήματα στη δημιουργία.

Σ' ένα ματς που δεν είχε ρυθμό και ήταν σκληρό από πλευράς παικτών του Απόλλωνα, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της Λεμεσού (1-1) στο φιλικό που αποτέλεσε... πρόβα τζενεράλε για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς με τον Άγιαξ. «Νεκρά» διαστήματα οι γηπεδούχοι, πρόβλημα και στη δημιουργία.

Έτσι ξεκίνησαν

Ο Γλύκος ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τον Μάτος να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Λέοβατς το αριστερό και τους Τζαβέλλα, Κρέσπο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αμυντικά χαφ οι Σάκχοφ, Τσίμιροτ και μπροστά τους δεξιά ο Κάμπος, αριστερά ο Ροντρίγκεζ και δεκάρι ο Πέλκας. Στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Κουλούρης.

Με 4-4-2 κατέβηκε ο Απόλλωνας έχοντας τον Μπρούνο Μιγκέλ κάτω από τα γκολπόστ και τους Αγγελή, Βινίσιου, Στυλιανού, Κυριακού στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Μπάρμπαρο, Βασιλείου, Ντα Σίλβα, Ζοάο Πέδρο και επιθετικό δίδυμο οι Αντόν, Αμπραχάμ.

Καλός μέχρι το 18'

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και ήταν καλός επιθετικά μέχρι το 18', είχε κάποια σουτ, προσπαθούσε να δημιουργήσει κινδύνους από τα πλάγια, αλλά δε βρήκε δίχτυα. Μάλιστα, είχε την καλύτερη στιγμή στο ματς σ' εκείνο το χρονικό σημείο, όταν ο Τσίμιροτ έφυγε στην κόντρα, γύρισε για τον Κάμπος και αυτός πλάσαρε πάνω στον Μπρούνο Μιγκέλ, ο οποίος απέκρουσε και παραχώρησε κόρνερ.

Από εκεί και μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Απόλλων πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, κρατούσε περισσότερη ώρα την μπάλα και επιχείρησε να απειλήσει με κάποια σουτ έξω από την περιοχή, τη στιγμή που ο «Δικέφαλος» του Βορρά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ούτε φάση, με τις όποιες επιθετικές προσπάθειες να γίνονται και πάλι από τα πλάγια.

Πίεσε, έβγαλε φάσεις, αλλά...

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι στο ξεκίνημα, έβγαλαν κάποιες φάσεις, όμως και πάλι δεν έβρισκαν ρυθμό, ενώ παρέμενε το πρόβλημα στη δημιουργία, με τις καλύτερες στιγμές να έρχονται από σουτ. Ο Κουλούρης δε βρήκε καλά την μπάλα στην προσπάθεια για πλασέ από κοντά και την έστειλε άουτ, μετά από γύρισμα του Κίτσιου, στο 51', ενώ στο 73' ο Μπρούνο Μιγκέλ είπε «όχι» αρχικά στο μακρινό σουτ του Κίτσιου και εν συνεχεία στο κοντινό του Κουλούρη.

1-1 με στημένα

Γκολ, πάντως, είχαμε στο παιχνίδι, αν και δεν υπήρχε ρυθμός, ούτε και πολλές φάσεις, με τον Πιεχ να πέφτει μόνος του μέσα στην περιοχή και να κερδίζει το πέναλτι από τον Πούγγουρα. Ο ίδιος παίκτης το εκτέλεσε εύστοχα στο 85' και έβαλε τους Κύπριους σε θέση οδηγού, με τον Τζιόλη να διαμορφώνει το τελικό 1-1 με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάμπος, Ροντρίγκεζ, Πέλκας, Κουλούρης.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μπίσεσβαρ, Χαρίσης, Μπρκιτς, Γιαννούλης, Μαλεζάς, Τζιόλης, Ζάιρο, Περέιρα, Πούγγουρας, Κάνιας.

Απόλλων Λεμεσού: Μπρούνο Μιγκέλ, Αγγελή, Βινίσιους, Βασιλείου, Στυλιανού, Χ. Κυριάκου, Μπάρμπαρο, Ντα Σίλβα, Αντόν, Αμπραχάμ, Ζοάο Πέδρο.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μπεντόγια, Πίττας, Πιέχ, Σακέτι, Λ. Κυριάκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα