«Ταξιδεύαμε 16 ώρες για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα»

«Ταξιδεύαμε 16 ώρες για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα»

bet365

Στο πολύωρο ταξίδι στα Γιάννινα, αλλά και την επιστροφή στο Σίεν απέδωσε την κόπωση της ομάδας του, ο τεχνικός της Οντ, Νταγκ Άϊλεφ Φάγκερμο.

Η Οντ συνετρίβη στους Ζωσιμάδες με 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τρεις μέρες αργότερα ταξίδεψε στις παρυφές του Αρκτικού Κύκλου προκειμένου να αντιμετωπίσει την Μπόντο Γκλιμ.

Η ομάδα του Σίεν εμφανώς καταβεβλημένη ηττήθηκε με 2-1.

«Η πτήση στην Ελλάδα διήρκεσε έξι ώρες και άλλες τόσες η επιστροφή. Προσθέστε και το λεωφορείο που έκανε κάθε φορά δύο ώρες για να φτάσει στον προορισμό του. Μετά το ματς στα Γιάννινα ταξιδεύαμε όλο το βράδυ.

Έπρεπε μετά να κάνουμε άλλο ένα μεγάλο ταξίδι για το Μπόντο. Γι' αυτό ήμασταν κουρασμένοι την περασμένη Κυριακή. Οι μπαταρίες ήταν άδειες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 49χρονος τεχνικός προσθέτοντας:

«Δεν συνέβη το ίδιο και στην περίπτωση της Ρόζενμποργκ. Καταλαβαίνω την σημασία που δίνουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πως μας στέλνουν στο Μπόντο τρεις μέρες μετά από ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Ελλάδα; Θα πρέπει να υπάρχει ισότητα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα