Καθυστερεί του Μπαντή στον Άρη

Καθυστερεί του Μπαντή στον Άρη

Gazzetta team
Καθυστερεί του Μπαντή στον Άρη

bet365

Καθυστερεί η μεταγραφή του Γιώργου Μπαντή στον Άρη, καθώς υπάρχει διαφωνία στον τρόπο καταβολής των χρημάτων. Διαφορά στο οικονομικό με Τάτο, ανανέωσε ο Παυλίδης.

Αν και υπήρχε συμφωνία για διετές συμβόλαιο, ο Γιώργος Μπαντής δε βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για τις υπογραφές, με τη μεταγραφή του να καθυστερεί. Ο λόγος είναι ότι οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στον τρόπο καταβολής των χρημάτων, με αποτέλεσμα να... κολλήσει η περίπτωσή του και να μην έχουμε... deal. Αυτό θα γίνει, εφόσον οι δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία και σε αυτό το κομμάτι, ειδάλλως θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Διαφορά στο οικονομικό με Τάτο

Από εκεί και πέρα, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον Ανδρέα Τάτο, με τον 27χρονο επιθετικό μέσο να μην έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του. Έπειτα από συνάντηση που έγινε με τον παίκτη, οι «κίτρινοι» του κατέθεσαν πρόταση, αλλά δεν τη δέχτηκε, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να μένει χωρίς ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ανανέωσε ο Παυλίδης

Από τη μεριά του, o Μπάμπης Παυλίδης ανανέωσε το συμβόλαιό του για δύο ακόμη χρόνια, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ την Πέμπτη (21/7).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη

Ο 25χρονος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία και, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, οριστικοποιήθηκε η παραμονή του στην ομάδα μας. Ο Μπάμπης Παυλίδης υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, μίλησε για τους φετινούς του στόχους και ευχήθηκε όλοι μαζί να οδηγήσουν τον Άρη στη Σούπερ Λίγκα. «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Άρη που με εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη χρονιά. Ελπίζω φέτος να έχω την τύχη που δεν είχα την προηγούμενη σεζόν και εύχομαι όλοι μαζί να οδηγήσουμε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα