Λε Ταλέκ στο gazzetta.gr: «Ίσως φύγω, ο Ολυμπιακός η μεγαλύτερη ομάδα»

Λε Ταλέκ στο gazzetta.gr: «Ίσως φύγω, ο Ολυμπιακός η μεγαλύτερη ομάδα»

bet365

Με την ευχή, στο gazzetta.gr, να προκριθεί στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός, ο Άντονι Λε Ταλέκ αποχώρησε από το Περιστέρι, αφού τόνισε πρώτα ότι ακόμη δεν ξέρει αν θα παραμείνει ή όχι στον Ατρόμητο.

Αναμφισβήτητα, ο Αντονί Λε Ταλέκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην χθεσινή (20/7) φιλική αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, στο Περιστέρι, μιας και πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του (3-1).

Τη στιγμή που άπαντες στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων περιμένουν την απάντηση για το αν θα παραμείνει ή όχι, εκείνος μιλώντας στο gazzetta.gr αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Ο 31χρονος εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα, αλλά υπογράμμισε πως πάνω απ' όλα είναι επαγγελματίας. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην πει και τη γνώμη του για τους πρωταθλητές Ελλάδας, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός, που είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην χώρα φυσικά και μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο και του χρόνου, ενώ του ευχήθηκε να περάσει στους ομίλους του Champions League.

«Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι, ήταν δύσκολο γιατί προπονούμαστε κάθε μέρα από δύο φορές, οπότε τα πόδια μας ήταν «βαριά», αλλά ήταν μια καλή αρχή για μας. Αλλάξαμε το σύστημά μας στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό ήταν καλό, όποτε είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινήσαμε μ' αυτόν τον τρόπο», σχολίασε ο Λε Ταλέκ αρχικά στο gazzetta.gr για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο της φιλικό ματς.

Σε ερώτηση για την απόδοσή του, ο ίδιος θέλησε να πάει λίγο παρακάτω την κουβέντα ανοίγοντας την καρδιά του σχετικά με το μέλλον του: «Έχω προσαρμοστεί τώρα στην Ελλάδα και νιώθω καλά, αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκομαι γιατί ίσως μείνω εδώ, ίσως φύγω. Δεν ξέρω ακόμα. Έκανα καλή προετοιμασία εδώ με το προπονητικό τιμ της ομάδας, έκανα καλή δουλειά και είμαι χαρούμενος γι' αυτό».

Εσύ τι πραγματικά θέλεις;

«Αγαπώ την Ελλάδα, αγαπώ τη ζωή εδώ, αλλά στην τελική η... δουλειά είναι δουλειά. Στο ποδόσφαιρο πολλές φορές δεν ξέρεις... Μπορεί να μείνω, μπορεί και όχι».

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και σήμερα κι ο αντίπαλος είχε κακή εικόνα στο δεύτερο μέρος; Θα είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Champions League;

«Δεν ξέρω ακριβώς. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά σήμερα ήταν μια κακή μέρα γι' αυτούς. Ελπίζω να περάσουν στο Champions League γιατί, η Ελλάδα χρειάζεται να έχει μια μεγάλη ομάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση».

Ανεξάρτητα από το αν μείνεις ή όχι, τι πιστεύεις ότι μπορεί να καταφέρει ο Ατρόμητος φέτος;

«Με αυτόν τον προπονητή όλοι νιώθουμε ωραία, ξέρουμε την τακτική και την οπτική του και πιστεύω πως ο Ατρόμητος αυτή τη σεζόν μπορεί εύκολα να μπει στα πλέι οφ».

Αν και ακόμη δεν είμαστε ούτε καν στην αρχή, ποιος πιστεύεις ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα;

«Ελπίζω φέτος να υπάρχει καλύτερη οργάνωση στα διοικητικά του πρωταθλήματος και να εκλείψουν τα κρούσματα βίας. Όσο για τον πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός σίγουρα μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο και φέτος. Όπως είπα είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα