Χουάντερσον: «Με έδιωξαν από το ξενοδοχείο. Φεύγω!»

Χουάντερσον: «Με έδιωξαν από το ξενοδοχείο. Φεύγω!»

Gazzetta team
Χουάντερσον: «Με έδιωξαν από το ξενοδοχείο. Φεύγω!»

bet365

Ο Σίλβα Χουάντερσον ξέσπασε, αποχαιρετώντας τον Ηρακλή: «Περίμενα πολύ καιρό. Έχω να παίρνω πολλά χρήματα, ακόμα κι από τη Β Εθνική κιόλας. Είχα πολλά προβλήματα με το ξενοδοχείο».

Συγκεκριμένα, είπε στον Arena FM: «Μίλησα χθες με τον πρόεδρο και τον προπονητή και δε θα πάω ούτε στην Ολλανδία για την προετοιμασία. Πρώτα πρώτα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο. Δεν ήθελα να κάνω προπόνηση στενοχωρημένος. Έχω πολλά προβλήματα. Αγαπώ τον Ηρακλή, είναι σπουδαία ομάδα, σήμερα πολλοί με ξέρουν λόγω του Ηρακλή, αλλά δε γίνεται να συνεχίσω έτσι. Επέστρεψα από τη Βραζιλία, πέταξαν τα πράγματα έξω από το ξενοδοχείο έσπασαν το δώρο για την κόρη μου. Μίλησα με τον Παπαθανασάκη, αλλά μου είπε ότι ξέχασε να ασχοληθεί. Μου είπαν θα πληρωθώ τη Δευτέρα, μετά την Τετάρτη και δεν έγινε...».

«Είμαι 6 μήνες χωρίς το μισθό. 8 μήνες δεν πληρώθηκε το ενοίκιό μου. Και έχω να παίρνω λεφτά ακόμα και από τη δεύτερη Εθνική. Είπα στον προπονητή ότι δε θα πάω στην προπόνηση γιατί δεν έχω λεφτά, δεν έχω ψυχολογία. Δεν ξέρω αν και άλλοι παίκτες έχουν τέτοια προβλήματα. Είμαι ποδοσφαιριστής. Πρέπει να συνεχίσω την καριέρα μου, να σκεφτώ τι να κάνω. Όλη η ιστορία δεν είναι για τα λεφτά. Πώς να τους έχω εμπιστοσύνη; Δε θα είναι εύκολη η χρονιά για τον Ηρακλή. Είμαι ο πιο παλιός παίκτης του Ηρακλή
Αν πω ναι λέω ναι. Αν πω όχι είναι όχι. Όταν πάντοτε λοιπόν μου λένε αυτό και κάνουν το άλλο».

«Έχω καλούς φίλους στην Πορτογαλία, έκανα καλό όνομα στη Ρίο Άβε εκεί και θα δω τι θα κάνω σε λίγες μέρες. Στους οπαδούς έχω να πω ότι δεν είναι μόνο τα λεφτά. Όταν δεν εμπιστεύεσαι τον άλλον, δεν έχεις ψυχολογία. Ήθελα να μείνω άλλον έναν χρόνο στον Ηρακλή, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω τη ζωή μου, να καταστρέψω τη ζωή μου. Εύχομαι το καλύτερο στον Ηρακλή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα