«Αν προσέξει ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα»

«Αν προσέξει ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα»

«Αν προσέξει ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα»

Ως γνώστης του πρωταθλήματος στο Ισραήλ, ο Γιάννης Παπαδόπουλος έδωσε το στίγμα του για την Χάποελ Μπε Σαβά που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός.

Παίζοντας δύο χρόνια στο Ισραήλ και έχοντας φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Παπαδόπουλος αποτελεί ίσως την πιο έμπιστη γνώμη για την Χάποελ Μπερ Σαβά που θα αντιμετωπίσουν οι «ερυθρόλευκοι» στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Παπαδόπουλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6... 

-για τη Χάποελ Μπερ Σεβά: «Δεν είναι έκπληξη που έχει φτάσει στα προκριματικά. Είναι μια καλή ομάδα, είναι επικίνδυνη αλλά αν ο ολυμπιακός προσέξει δεν θα έχει πρόβλημα. Έχει κάνει μεταγραφές. Πέρσι η ομάδα ήταν καλή στη μεσαία γραμμή και μεσοεπιθετικά. Έχει πάρει τον Βίτορ. Στη Μολδαβία έπαιζε για δύο αποτελέσματα και πήρε αυτό που ήθελε. Μακάρι ο Ολυμπιακός να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς αλλά θέλει προσοχή. Η Χάποελ έχει γρήγορους παίκτες και καλούς. 

-για το πρωτάθλημα του Ισραήλ: Το πρωτάθλημα στο Ισραήλ είναι ωραίο να το παρακολουθείς. Με την Μακάμπι ήμουν και εγώ τότε στον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι τότε ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη ομάδα συγκριτικά με τον περσινό Ολυμπιακό. Πέρσι ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι θα έπρεπε να κάνει καλύτερη πορεία. Έτσι όπως τον είδα δεν ήταν η ομάδα του Μίτσελ που έπαιρνε τα αποτελέσματα που ήθελε. 

-για την καριέρα του: Βρίσκομαι σε συζητήσεις και περιμένω. 

Best of internet