Ικανοποίηση για Φιλίποφ!

Δημήτρης Τομαράς
Ικανοποίηση για Φιλίποφ!

bet365

Πολύ καλά στοιχεία έδειξε ο Βούλγαρος αμυντικός που δοκιμάζει ο Πλατανιάς.

Ιδιαίτερα θετική είναι η εικόνα που σχημάτισαν οι άνθρωποι του Πλατανιά από τον Βούλγαρο αμυντικό, Φιλίπ Φιλίποφ, ο οποίος στα πλαίσια της δοκιμής του από τους Κρητικούς, έπαιξε σήμερα κόντρα στην Μοντάνα.

Ο αριστερός μπακ, για τον οποίο από χθες σας είχαμε ενημερώσει ότι θα περάσει από τις ακτίνες του Παράσχου, έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και ικανοποίησε. Η δοκιμή του δεν τελειώνει εδώ, όμως όλα δείχνουν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Αν όλα πάνε καλά και ο Φιλίποφ υπογράψει, ο Πλατανιάς θα έχει κλείσει όλες τις μεταγραφικές του εκκρεμότητες. Έτσι, πέρα από τον Βούλγαρο, θα αποκτήσει παίκτη μόνο αν υπάρξει κάποια αποχώρηση από το υπάρχον ρόστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα