Βίκτορ: «Ευχαριστημένος από το πρώτο, όχι από το δεύτερο»

Βίκτορ: «Ευχαριστημένος από το πρώτο, όχι από το δεύτερο»

Βίκτορ: «Ευχαριστημένος από το πρώτο, όχι από το δεύτερο»

bet365

Ο Βίκτορ Σάντσεθ δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι από το δεύτερο.

Η εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο ικανοποίησε τον Βίκτορ Σάντσεθ, όμως όχι και στο δεύτερο, όπως είπε ο Ισπανός στις δηλώσεις του, μετά τη φιλική ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που προκάλεσε... πονοκεφάλους ενόψει των προκριματικών.

«Είμαι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά του πρώτου μέρους, όχι από αυτή του δεύτερου. Θα αναλύσουμε τα λάθη μας και θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε. Στο πρώτο μέρος είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες και καλή συμπεριφορά, πρέπει να διορθώσουμε τη συμπεριφορά του δεύτερου μέρους. Ακόμη παρατηρούμε τους ποδοσφαιριστές μας, δίνουμε λεπτά συμμετοχής και δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για την ενδεκάδα του αγώνα με την Χάποελ.

Όλες οι ομάδες στην Ευρώπη είναι επικίνδυνες. Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Εάν το κάνουμε όπως στο πρώτο μέρος δεν θα έχουμε πρόβλημα, εάν είμαστε όπως στο δεύτερο θα βάλουμε πρόβλημα στον εαυτό μας. Μερικές φορές λένε ότι είναι καλύτερο να χάνεις στα φιλικά και να διορθώνεσαι στα επίσημα αλλά εγώ δεν θέλω να χάνω ούτε στα φιλικά. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια.

Αυτό που ήταν περισσότερο ανησυχητικό ήταν ασφαλώς ότι δεχτήκαμε εύκολα τα γκολ από τον αντίπαλό μας στο σημερινό φιλικό. Τόσο το πρώτο, όσο και τα επόμενα.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα