Φιλικά με Απόλλωνα και Ολυμπιακό Βόλου η Βέροια

Φιλικά με Απόλλωνα και Ολυμπιακό Βόλου η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Φιλικά με Απόλλωνα και Ολυμπιακό Βόλου η Βέροια

bet365

Άλλα δύο φιλικά έκλεισε η Βέροια με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 31 Ιουλίου και με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 2 ή 3 Αυγούστου.

Πέραν των φιλικών με Ξάνθη, Κέρκυρα στις 6 και 13, αντίστοιχα, Αυγούστου, τα οποία αμφότερα θα είναι εκτός έδρας, η Βέροια έκλεισε άλλα δύο φιλικά παιχνίδια. Στις 31 Ιουλίου η «βασίλισσα του Βορρά» θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης και απομένει να οριστεί η έδρα, ενώ θα πάει και στον Βόλο για να παίξει με τον τοπικό Ολυμπιακό.

Αυτό θα διεξαχθεί στις 2 ή στις 3 Αυγούστου, με την ημερομηνία να ορίζεται μέσα στις επόμενες ημέρες. Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή (22/7) επιστρέφει η αποστολή από τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το Σαββατοκύριακο αναμένεται ο Αλέκος Βοσνιάδης να δώσει ρεπό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα