Πάει Αγρίνιο για Αλκμάαρ ο ΠΑΣ;

Gazzetta team
Πάει Αγρίνιο για Αλκμάαρ ο ΠΑΣ;

bet365

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο ΠΑΣ Γιάννινα, αν προκριθεί την Πέμπτη, να αγωνιστεί κόντρα στην Αλκμάαρ στο Αγρίνιο και όχι στο Περιστέρι...

Η προσοχή όλων στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αποκλειστικά και μόνο στη ρεβάνς της Πέμπτης με την Οντ, ωστόσο οι διοικούντες την ΠΑΕ, εξετάζουν και το θέμα του γηπέδου που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι με την Αλκμάαρ, αν όλα πάνε καλά στη Νορβηγία.

Αρχικά είχε φανεί πως το παιχνίδι με τους Ολλανδούς θα γινόταν στο Περιστέρι, όμως οι άνθρωποι του ΠΑΣ φαίνεται πως το ξανά σκέφτηκαν... Η απόσταση από τα Γιάννενα στην Αθήνα είναι μεγάλη και η ταλαιπωρία των φίλων της ομάδας θα ήταν τεράστια.

Έτσι, μετά από συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα σε ΠΑΣ και Παναιτωλικό, η ομάδα του Αγρινίου εμφανίστηκε θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει το γήπεδό της για το εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ στα πλέι οφ του Europa League. Άλλωστε, σο γήπεδο του Αγρινίου, πληρεί όλες τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσει Ευρωπαϊκή αναμέτρηση και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το ματς της Νορβηγίας και φυσικά μόνο σε περίπτωση που ο ΠΑΣ ολοκληρώσει την δουλειά που ξεκίνησε πριν μία εβδομάδα στα Ιωάννινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα