Γαρρής: «Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε με σημαδεμένη τράπουλα»

Γαρρής: «Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε με σημαδεμένη τράπουλα»

Gazzetta team
Γαρρής: «Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε με σημαδεμένη τράπουλα»

bet365

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μίλησε για το νέο πρωτάθλημα, τονίζοντας πως αυτό δεν μπορεί να αρχίσει με σημαδεμένη τράπουλα, την επίθεση στον κ. Δημητρίου, την νέα Λεωφόρο, αλλά και τις μεταγραφές του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM:

«Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί με όσες κινήσεις έχει κάνει να μεταβληθεί η κατάσταση. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρωτάθλημα με σημαδεμένη τράπουλα. Το αν αυτό οδηγήσει και σε μια απόφαση να μην κατέβουμε στο πρωτάθλημα, όπως έχει δηλώσει ότι θα κάνει ο ΠΑΟΚ, θα κριθεί μελλοντικά. Το θέμα είναι άλλο, όμως: Να πειστεί η ΕΠΟ, που μετρά μήνες, πως δεν γίνεται να κάνουν ό,τι θέλουν και να επιβάλουν αυτή την ΚΕΔ και αυτούς τους διαιτητές, που ξέρουμε ποιοι είναι. Έχουμε κάνει συγκεκριμένες προτάσεις, τις έχουμε καταθέσει και στον ίδιο τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Ε, δεν γίνεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τον κύριο Βασσάρα! Δεν γίνεται. Ο κ. Γκιρτζίκης είπε ότι θα τα περάσει και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Και κάποια πράγματα φαίνονται από τα φιλικά. Είναι υπερβολή αυτό που λέω, αλλά δείτε τον διαιτητή του σημερινού φιλικού με την Τσβόλε. Είναι ο κύριος Βάτσιος. Και το λέω τώρα, που είναι νωρίς. Πρέπει να σταματήσει αυτό το παιχνίδι πολιτικής. Και θα σταματήσει. Άμεσα ή σε λίγους μήνες, αλλά θα σταματήσει.

Δεν γίνεται να προχωράνε τα πράγματα με τον… Σωμαρακάκη. Ξεχνάμε τις συνομιλίες; Εντάξει, ζούμε σε μια χώρα με μνήμη χρυσόψαρου και… αλτσχάιμερ, αλλά δεν γίνεται άλλο. Αυτό που προέχει είναι να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα. Οι περισσότερες ομάδες κινούνται προς μία κατεύθυνση. Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ, ή εμείς. Δεν γίνεται η ΕΠΟ να ακούει μόνο έναν. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα όπως πρέπει».

Για την επίθεση στον κ. Δημητρίου: «Ο ίδιος ο κ. Δημητρίοιυ δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM πως η επίθεση έγινε λόγω των εκλογών στην ΕΠΟ. Οι εκλογές της ΕΠΟ έχουν μέσα τους και εγκληματική οργάνωση. Την ξέρουμε πια. Φροντίζει να μας υπενθυμίζει ότι υπάρχει και μάλλον τα πλήγματα που μπορεί να έχει δεχθεί, δεν είναι αρκετά για την εξαφάνισή της».

Για το αν φοβάται ότι κάποια στιγμή θα χυθεί και αίμα: «Όταν έχεις δει να συμβαίνουν όλα αυτά, τα προηγούμενα χρόνια και τα στοιχεία, κάθε λογικός άνθρωπος έχει στο μυαλό του το χειρότερο. Με αυτούς τους συγκεκριμένους ανθρώπους, που κινούνται μόνο παρασκηνιακά, όλα είναι πιθανά. Πρέπει να εντοπισθούν οι ένοχοι».

Για τα έργα στη Λεωφόρο: «Η εικόνα που θα φανεί στο γήπεδο σήμερα, στο φιλικό, θα είναι ενός γηπέδου όπου το μισό είναι εργοτάξιο. Σε αρκετές θύρες δεν υπάρχουν καθίσματα, ενώ γίνεται και στεγανοποίηση. Στις θύρες 2, 3 και 4 δεν υπάρχουν καθόλου καθίσματα, η 1 είναι, επίσης, κλειστή, ενώ στη 13 έχουν τοποθετηθεί πλέξιγκλας. Γίνονται και άλλα, σε εσωτερικούς χώρους. Στο πρώτο επίσημο ματς, στις 28 του μήνα, το γήπεδο θα είναι έτοιμο. Όταν γίνουν και τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα πάμε στη δεύτερη φάση του έργου. Παράλληλα με τους αγώνες θα γίνονται έργα, αλλά θα παίζουμε στη Λεωφόρο. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να παίξουμε αλλού στην Ευρώπη».

Για τα διαρκείας και τις μεταγραφές: «Τα διαρκείας έχουν συνδεθεί άμεσα με την ανακατασκευή της Λεωφόρου. Ουσιαστικά, πρόκειται για χορηγικό πακέτο. Ο κόσμος σιγά σιγά δείχνει ανταπόκριση, αλλά περιμένει, κακά τα ψέματα, να περάσει η ομάδα στους ομίλους του Europa League. Τότε θα έχουμε καλό νούμερο. Έχουμε κάνει μεταγραφικό ντεμαράζ, θα βοηθήσουν πολύ τα νέα αποκτήματα, αλλά δεν μπορώ να πω πόσοι παίκτες θα αποκτηθούν ακόμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα