«Ακόμα ένας κρίκος στις επιθέσεις σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου»

«Ακόμα ένας κρίκος στις επιθέσεις σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου»

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου. «Αν κάποιοι νομίζουν ότι θα επιβάλουν το νόμο του παρακράτους και της παρανομίας στο ποδόσφαιρο, είναι γελασμένοι»

«Ακόμα ένας κρίκος στις επιθέσεις σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ με αφορμή την καταγγελία του Προέδρου της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτη Δημητρίου, σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει την συγκεκριμένη επίθεση προσθέτοντας πως αυτή ήταν ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των υποθέσεων με επιθέσεις σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση.
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή την καταγγελία του Προέδρου της ΕΠΣ Αθηνών,Παναγιώτη Δημητρίου, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του, από άγνωστο, καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες ενέργειες και καλεί τις αρμόδιες αρχές και την Πολιτεία να πράξουν ό,τι είναι δυνατόν για να φτάσουν στους ενόχους.

Είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των υποθέσεων, με επιθέσεις σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου, οι δράστες και οι εντολείς των οποίων μένουν ακόμα στο σκοτάδι!

Δολοφονικές επιθέσεις, ξυλοδαρμοί, απειλές, σίγουρα δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο όπως το θέλουμε και όπως το ονειρευόμαστε. Και αν κάποιοι νομίζουν ότι θα επιβάλουν το νόμο του παρακράτους και της παρανομίας στο ποδόσφαιρο, είναι γελασμένοι».

Best of internet