Ο Ζοσέ... σνόμπαρε τον Ρονάλντο

Gazzetta team
Ο Ζοσέ... σνόμπαρε τον Ρονάλντο

bet365

Μέσι, Πελέ και Μαραντόνα φέρεται να θεωρεί ως καλύτερους όλων των εποχών ο Μουρίνιο, αφήνοντας εκτός τον συμπατριώτη του, όπως κυκλοφορεί στο Twitter, αλλά δεν επιβεβαιώνεται.

Ξεκίνησε από το έναν λογαριασμό στο Twitter και διαδόθηκε παντού, κυρίως επειδή έκανε... retweet ο γιος του Ζοσέ Μουρίνιο και αυτό θεωρήθηκε κάτι σαν επιβεβαίωση. Με βάση αυτό, το οποίο κυκλοφόρησε ανά τον κόσμο, ο Πορτογάλος κόουτς φέρεται να έχει επιλέξει τους δικούς του τρεις κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών. Κανείς δεν ξέρει εάν ισχύει, αλλά στην τριάδα έχει κάνει την έκπληξη και δεν έχει βάλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.


«Για μένα οι τρεις καλύτεροι στην ιστορία είναι οι Μέσι, Πελέ και Μαραντόνα». Βέβαια το 2013 ο Ζοσέ είχε δηλώσει ότι θεωρούσε κορυφαίο όλων τον CR7, εξηγώντας τότε: «Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος στον κόσμο και ίσως ο καλύτερος όλων των εποχών. Είδα τον Μαραντόνα 2-3 φορές και τον Πελέ δεν τον έχω δει ποτέ. Ο Ρονάλντο όμως είναι απίστευτος». Αλλαξε κάτι από τότε ή μήπως είναι ψεύτικη όλη αυτή η ιστορία;

 

LA LIGA Τελευταία Νέα