«Κανόνας και καθημερινότητα η εγκληματική οργάνωση»

«Κανόνας και καθημερινότητα η εγκληματική οργάνωση»

Gazzetta team
«Κανόνας και καθημερινότητα η εγκληματική οργάνωση»

bet365

Θέση για την επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτη Δημητρίου, πήρε μέσω επίσημης ανακοίνωσης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

H επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, το βράδυ της Τρίτης απασχόλησε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό και με επίσημη ανακοίνωσή της, πήρε θέση κάνοντας λόγο για «μεθόδους εγκληματικής οργάνωσης» οι οποίες «διευρύνονται και γίνονται κανόνας καθημερινότητας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο δέχθηκε ακόμα ένα ισχυρό πλήγμα στην ήδη τραυματισμένη αξιοπιστία του.

Η επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου έξω από το σπίτι του, αποτυπώνει το κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθούν να εγκαταστήσουν όσοι χρόνια λυμαίνονται το ποδόσφαιρο, προκειμένου να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΠΟ, όπως ανέφερε το θύμα της επίθεσης σε συνέντευξή του.

Οι μέθοδοι της εγκληματικής οργάνωσης διευρύνονται και γίνονται κανόνας και καθημερινότητα.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα