Κάνει χώρο στον Μπελκαρουί ο Ζόριτς, προς Ξάνθη ο Σβάρνας

Κάνει χώρο στον Μπελκαρουί ο Ζόριτς, προς Ξάνθη ο Σβάρνας

Gazzetta team
Κάνει χώρο στον Μπελκαρουί ο Ζόριτς, προς Ξάνθη ο Σβάρνας

bet365

Για να έρθει ο Μπελκαρουί στην ΑΕΚ θα πρέπει να αδειάσει μια θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας, με τον Ζόριτς να του κάνει... χώρο. Προ0ς Ξάνθη οδεύει ο Σβάρνας.

Ο Μπαλκαραού είναο ο παίκτης που θα πλαισιώσει τον Τσιγκρίνσκι στην άμυνα της ΑΕΚ, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να αδειάσει μια θέση ξένουν από το ρόστερ.

Ο Ζόριτς θα «θυσιαστεί» για να συμβεί αυτό, αλλά στην Ένωση που δεν θέλουν να χάσουν τον παίκτη ελεύθερος, ψάχνουν να βρουν σύλλογοα να τον παραχωρήσουν δανεικό. Συμφωνα με όσα βγαίνουν από το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ, η Κύπρος αναμένεται να αποτελέσει τον πιο πιθανό προορισμό του.

Από την άλλη, ο Στράτος Σβάρνας πήρε μέρος στην προετοιμασία της ΑΕΚ αλλα΄ακόμη δεν υπολογίζεται ως λύση στο ρόστερ καιέτσι αναμένεται να δοθεί δανεικός.

Το πιθανότερο είναι η Ξάνθη να αποτελέσει την ομάδα που θα αγωνιστεί του χρόνου ο νεαρός αμυντικός, μιας κι η εν λόγω ομάδα αποτελεί ιδανική λύση για τον παίκτη που θέλει να παραμείνει υψηλό επίπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα