Βοηθάει για να πάει στη Σίτι ο Σανέ

Κώστας Ζάλιαρης
Βοηθάει για να πάει στη Σίτι ο Σανέ

bet365

Τους ανθρώπους της Σάλκε για τις προθέσεις φυγής του από τον σύλλογο, ενημέρωσε ο Λιρόι Σανέ, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο... βοήθεια στη Μάντσεστερ Σίτι που θέλει να τον κάνει δικό της.

Η μεταγραφολογία στον διεθνή Τύπο θέλει τον Γερμανό εξτρέμ να έχει συμφωνήσει με τους «πολίτες» για συμβόλαιο τεσσάρων ετών και ν' απομένει πλέον το «deal» των δύο εμπλεκόμενων συλλόγων, με τον ποδοσφαιριστή από την πλευρά του να βοηθάει όσο περισσότερο μπορεί.

Προκειμένου η Σάλκε να εμφανιστεί διαλλακτική στις προσεχείς διαπραγματεύσεις, ενημέρωσε πως επιθυμεί πλέον ν' αποχωρήσει από τους Βεστφαλούς, με τον γενικό διευθυντή του γερμανικού συλλόγου, Κρίστιαν Χέιντελ να τονίζει ότι: «Οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφασή του. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω πως βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των συζητήσεων, αλλά ο Λιρόι είναι ξεκάθαρος και θέλει να φύγει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα