Υπογράφει στην Ουνιβερσιδάδ ο Μπουονανότε!

Υπογράφει στην Ουνιβερσιδάδ ο Μπουονανότε!

Υπογράφει στην Ουνιβερσιδάδ ο Μπουονανότε!

Η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ντιέγο Μπουονανότε, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο δύο χρόνων.

Παίκτης της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα πρέπει να θεωρείται ο Ντιέγο Μπουονανότε. Η ομάδα της Χιλής ανακοίνωσε τη συμφωνία της για δύο χρόνια με τον Αργεντινό, ο οποίος θα ταξιδέψει άμεσα στη Λατινική Αμερική για να ολοκληρώσει το deal, αφού περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις.

Στο επίσημο site της ομάδας φιλοξενούνται και δηλώσεις του Μπουονανότε, ο οποίος είπε: «Μόλις ολοκλήρωσα τη λύση του συμβολαίου μου με την ΑΕΚ εδώ στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος, με όρεξη για το νέο μου κλαμπ στη Χιλή, έχω ενέργεια γι' αυτό το νέο στάδιο της καριέρας μου. Όταν κάποιος πάει σε μια ομάδα τόσο σημαντική, πάντα υπάρχουν προσδοκίες μεγάλες και ναι, πρέπει να παλέψω σε όλα τα μέτωπα και να να προσπαθήσω να τα καταφέρω. Η Κατόλικα είναι ένα μεγάλο κλαμπ και έχει ομάδα και παίκτες για να παλέψει σε όλες τις διοργανώσεις. Είμαι χαρούμενος με τον κόσμο, που οι οπαδοί της Κατόλικα είναι ενθουσιασμένοι με τη συμφωνία. 

Όποτε πάω σε μια ομάδα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, τα πάντα για τη φανέλα. Έρχομαι με πολλή όρεξη, περιμένω να φτάσω σύντομα στη Χιλή για να συναντήσω τους συμπαίκτες μου, να τους γνωρίσω και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή. Χαιρετώ όλους τους οπαδούς, εκείνοι μου έγραφαν στα social media, γνωρίζω και ελπίζω να φτάσω στο ύψος των των προσδοκιών που έχουν για μένα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για την ΑΕΚ το θέμα αναμένεται να ολοκληρωθεί επίσημα την Τετάρτη, όταν και θα ανακοινώσει την αποδέσμευση του παίκτη.

Best of internet