Με τον Αλμέιδα η ΑΕΚ στο φιλικό!

Με τον Αλμέιδα η ΑΕΚ στο φιλικό!

Γιώργος Τσακίρης
Με τον Αλμέιδα η ΑΕΚ στο φιλικό!

bet365

Στο φιλικό με τον Άρη Λεμεσού δεν αποκλείεται να δούμε και τον Πορτογάλο φορ να αγωνίζεται αφού ο Κετσπάγια τον συμπεριέλαβε στους 21 ποδοσφαιριστές της Ένωσης για αυτό το ματς.

Μία σημαντική είδηση προέκυψε από την ανακοίνωση της αποστολής της ΑΕΚ σχετικά με τις επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια. Αυτή δεν είναι άλλη από τη συμμετοχή σε αυτή για το φιλικό τεστ με τον Άρη Λεμεσού του Ούγκο Αλμέιδα...

Ο Γεωργιανός τεχνικός πήρε μαζί του 21 παίκτες και απουσιάζουν ονόματα ποδοσφαιριστών που φαίνεται πως δεν υπολογίζονται (ξεκάθαρα) όπως του Ανδρεόπουλου, του Βασιλαντωνόπουλου, του Ανάκογλου και του Ζόριτς οι οποίοι φυσικά συμμετείχαν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όπως αναφέρει στο δελτίο Τύπου η ΑΕΚ: «Μετά την προπόνηση, ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για τον αυριανό φιλικό με τον Αρη Λεμεσού που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο του Θρασύβουλου στη Φυλή (6.30 μ.μ. - Novasports 1, Novasports 1 HD). Οι παίκτες που θα αποσυρθούν το μεσημέρι σε ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα μεταβούν στο γήπεδο της Φυλής για τον αγώνα, είναι οι εξης: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Ντίας, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον,Γαλανόπουλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Πλατέλλας, Μάνταλος, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Μπακασέτας, Αλμέιδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα