Με Γουακάσο, αλλά χωρίς Λέτο απέναντι στην Τσβόλε

Με Γουακάσο, αλλά χωρίς Λέτο απέναντι στην Τσβόλε

Gazzetta team
Με Γουακάσο, αλλά χωρίς Λέτο απέναντι στην Τσβόλε

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό με της Τσβόλε. Εκτός, όπως αναμενόταν ο Σεμπαστιάν Λέτο, καθώς ο Ιταλός θέλει να τον προφυλάξει.

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το φιλικό στη Λεωφόρο με την Τσβόλε το βράδυ της Τετάρτης (21.00). Ο Λέτο και ο Τελάντερ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, «κορόιδο» και στημένα. Στη συνέχεια, ο Στραματσόνι ανακοίνωσε την αποστολή, με τον Σεμπαστιάν Λέτο, όπως αναμενόταν, να μένει εκτός.

Ο Ιταλός θέλει να προφυλάξει τον Αργεντινό, καθώς στα τεστ φάνηκε αρκετά επιβαρυμένος. Δεν ήταν στην αποστολή ούτε για το φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ στο τελευταίο ματς επί ολλανδικό εδάφους με την Οσμαλίνσπορ έπαιξε μόνο 25 λεπτά. Το πόσο θα χρησιμοποιηθεί στα ματς με την ΑΪΚ θα φανεί με την πορεία της διαχείρισής του.Ο Γουακάσο συμπεριελήφθη κανονικά στις επιλογές του.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Μέστο, Ρέις, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουλτ, Νάνο, Ζέκα, Λουντ, Κουτρουμπής, Στάικος, Λεντέσμα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Γουακάσο, Ιμπάρμπο και Μπεργκ.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 12 το μεσημέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα