Αλλάζει το γήπεδο της Κέρκυρας

Αλλάζει το γήπεδο της Κέρκυρας

Η διοίκηση της ΑΟΚ είχε συνάντηση στην Αθήνα με το Υπουργείο Αθλητισμού και πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε για τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο.

Αλλάζει το γήπεδο της Κέρκυρας

Ηταν κάτι που το χρειαζόταν. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο οι άνθρωποι του ΑΟΚ το κυνήγησαν. Την Τρίτη η διοίκηση της Κέρκυρας βρέθηκε στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του Υπουργείου Αθλητισμού. Σύμφωνα μάλιστα με την διοίκηση του συλλόγου πήραν τις εγγυήσεις που ήθελαν ώστε να γίνουν τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο.

«Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουλίου 2016 στο γραφείο του Διευθυντή του Υπουργού Αθλητισμού, κ. Φιλιππούση, η συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα.
Την ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα εκπροσώπησαν οι κ.κ. Λάμπρος Γεωργακόπουλος, Άγγελος Σπίγγος και Βασίλης Αργυρός.
Στην εν λόγω συνάντηση παραβρέθηκε και η βουλευτής Κέρκυρας και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη, όπως και ο νομικός σύμβουλος του Υπουργού Αθλητισμού, κος Αδαμίδης.
Σκοπός της συνάντησης ήταν το θέμα, το οποίο έχει προκύψει με το ΕΑΚΚ. Μετά τη σημερινή συνάντηση αναμένεται σύντομα η διευθέτηση του θέματος.
Από πλευράς ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα υποβλήθηκε αίτημα για βελτιωτικά έργα στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο του νησιού.
Ο κος Φιλιππούσης μάλιστα, δεσμεύτηκε ότι την προσεχή Δευτέρα θα σταλεί ειδικό κλιμάκιο στην Κέρκυρα με σκοπό να ελεγχθεί η κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει το ΕΑΚΚ»

Best of internet