Στην Αθήνα ο «Πατίτο» για ΑΕΚ! (pics)

Στην Αθήνα ο «Πατίτο» για ΑΕΚ! (pics)

Γιώργος Τσακίρης
Στην Αθήνα ο «Πατίτο» για ΑΕΚ! (pics)

bet365

Προσγειώθηκε ο Πατρίσιο Ροδρίγκες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αύριο αναμένεται να περάσει ιατρικά τεστ και να υπογράψει (αν όλα πάνε καλά) στην Ένωση.

Λίγο πριν τις 18:00 ο Πατρίσιο Ροδρίγκες προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό της ΑΕΚ προκειμένου αύριο πλέον να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Κιτρινόμαυρους.

Σύμφωνα με όσα διέρρεαν από την Ένωση ο πρώην άσος της Σάντος θα ξεκουραστεί απόψε λόγω του μεγάλου ταξιδιού από την Βραζιλία στην Ελλάδα και νωρίς αύριο το πρωί θα τρέξουν όλα όσα αφορούν την υπόθεσή του και τη μεταγραφή του στην ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα για τον «Πατίτο» περιλαμβάνει ξύπνημα νωρίς το πρωί, επίσκεψη στο ιατρικό κέντρο Αθηνών με προφανή σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα (και εφόσον όλα πάνε καλά) θα επισκεφτεί τα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ (ο ίδιος έψαχνε φόρμουλα για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, οι πληροφορίες λένε ότι οι δυο πλευρές θα τα βρουν στα δυο χρόνια).

Εννοείται πως σε λίγες ώρες ο Ροδρίγκες θα δειπνήσει με τους ανθρώπους της Ένωσης στην Αθήνα προτού πάει στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί από μια αρκετά... βαριά μέρα λόγω του ταξιδιού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα