Κατσαρός στο gazzetta.gr: «Δεν αφήνω την Προοδευτική, όχι άλλα λόγια του αέρα»

Κατσαρός στο gazzetta.gr: «Δεν αφήνω την Προοδευτική, όχι άλλα λόγια του αέρα»

bet365

Ο εκ των προέδρων της Προοδευτικής, Βασίλης Κατσαρός, εξήγησε στο gazzetta.gr το λόγο που συγκάλεσε Έλτακτη Γενική Συνέλευση, ξεκαθαρίσει ότι δεν αφήνει την ομάδα και έστειλε μήνυμα σε όποιον θέλει να ασχοληθεί ενεργά με τα διοικητικά των «βυσσινί».

Την Τετάρτη (20/7, 20:00) αναμένεται στο Πνευματικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη να πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε ο εκ των προέδρων της Προοδευτικής, Βασίλης Κατσαρός.

Ο διοικητικός ηγέτης των «βυσσινί» εξήγησε στο gazzetta.gr τους λόγους που προέβη σ' αυτή την κίνηση, ξεκαθαρίζοντας:

«Αυτή μας η κίνηση γίνεται αποκλειστικά για έναν και μόνο σκοπό: Να δούμε εμπράκτως ποιοι θέλουν και μπορούν πραγματικά να ασχοληθούν με την ομάδα.

Κατά καιρούς ακούμε διάφορα, από διάφορους που θέλουν να έχουν λόγο στην ομάδα. Ε, δεν γίνεται εγώ κι ο κύριος Λεμονής να βάζουμε τα χρήματα μας, σε καιρούς που το ποδόσφαιρό μας ρημάζει και συνεχώς να γινόμαστε δέκτες υποδείξεων από ανθρώπους που βάζουν λεφτά στα... λόγια.

Λέω ξανά, λοιπόν, πως όποιος θέλει και έχει την επιφάνεια να συμμετάσχει στο νυν διοικητικό συμβούλιο ή να αγοράσει την ομάδα να καταθέσει εγγράφως την πρότασή του, την οποία θα αξιολογήσουμε και σαφώς θα του απαντήσουμε είτε αρνητικά είτε θετικά. Εμείς είμαστε θετικοί σε όποια πρόταση έρθει, εφόσον φυσικά υπάρχουν οι απαραίτητες δεσμεύσεις. Ο κόσμος της Προοδευτικής να ξέρει και να είναι βέβαιος ότι την ομάδα εμείς δεν θα την αφήσουμε στην τύχη της».

Όσον αφορά για τον από εδώ και πέρα σχεδιασμό, ο κύριος Κατσαρός είπε: «Προπονητής μας θα είναι ο κύριος Θανέλλας του οποίου και του ευχόμαστε καλή δύναμη για να πετύχει τους στόχους μας. Έχουν αποκτηθεί εννιά παίκτες μέχρι στιγμής και θα κινηθούμε ακόμη για έναν αριστερό εξτρέμ, ένα αμυντικό χαφ και έναν επιθετικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα