Γρηγορίου: «Μου αρέσει που ξεκινάμε εντός»

Γρηγορίου: «Μου αρέσει που ξεκινάμε εντός»

Γρηγορίου: «Μου αρέσει που ξεκινάμε εντός»

Το πρόγραμμα της Κέρκυρας, αλλά και την πρεμιέρα κόντρα στον ατρόμητο, σχολίασε ο Μιχάλης Γρηγορίου. 

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, αμέσως μετά την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Superleague, σχολίασε: 

«Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι τι θα γίνει στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό μετράει περισσότερο από την οποιαδήποτε κλήρωση. Να γίνουν πρώτα τα παιχνίδια και μετά θα μπορούμε να κρίνουμε και την κλήρωση».

Όσον αφορά το ότι η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα θ’ αντιμετωπίσει την 1η αγωνιστική τον Ατρόμητο, πρώην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, ο 43χρονος υπογράμμισε:

«Χαίρομαι που θα δω τόσο νωρίς ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάστηκα πολύ καλά. Κάποτε θα παίζαμε αντίπαλοι, έτσι είναι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, χαίρομαι που θα τους ξανασυναντήσω».

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, εξάλλου, αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα της Κέρκυρας:

«Μας αρέσει που ξεκινάμε εντός έδρας. Έχουμε καλή παράδοση τις προηγούμενες φορές που αγωνιστήκαμε στο ξεκίνημα μιας σεζόν ως γηπεδούχοι κι ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και φέτος.

Οι τελευταίες αγωνιστικές, είναι αλήθεια, ότι κρύβουν δυσκολίες, εμείς ωστόσο, θα προσπαθήσουμε μέχρι τότε να έχουμε κάνει ό,τι πρέπει, ώστε να μην κρίνονται τα πάντα για μας την τελευταία στιγμή. Θεωρώ ότι θα έχουμε κάνει την προσπάθειά μας και θα τα έχουμε πάει καλά μέχρι τότε».
 

Best of internet