Γρηγορίου: «Μου αρέσει που ξεκινάμε εντός»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Μου αρέσει που ξεκινάμε εντός»

bet365

Το πρόγραμμα της Κέρκυρας, αλλά και την πρεμιέρα κόντρα στον ατρόμητο, σχολίασε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, αμέσως μετά την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Superleague, σχολίασε:

«Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι τι θα γίνει στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό μετράει περισσότερο από την οποιαδήποτε κλήρωση. Να γίνουν πρώτα τα παιχνίδια και μετά θα μπορούμε να κρίνουμε και την κλήρωση».

Όσον αφορά το ότι η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα θ’ αντιμετωπίσει την 1η αγωνιστική τον Ατρόμητο, πρώην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, ο 43χρονος υπογράμμισε:

«Χαίρομαι που θα δω τόσο νωρίς ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάστηκα πολύ καλά. Κάποτε θα παίζαμε αντίπαλοι, έτσι είναι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, χαίρομαι που θα τους ξανασυναντήσω».

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, εξάλλου, αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα της Κέρκυρας:

«Μας αρέσει που ξεκινάμε εντός έδρας. Έχουμε καλή παράδοση τις προηγούμενες φορές που αγωνιστήκαμε στο ξεκίνημα μιας σεζόν ως γηπεδούχοι κι ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και φέτος.

Οι τελευταίες αγωνιστικές, είναι αλήθεια, ότι κρύβουν δυσκολίες, εμείς ωστόσο, θα προσπαθήσουμε μέχρι τότε να έχουμε κάνει ό,τι πρέπει, ώστε να μην κρίνονται τα πάντα για μας την τελευταία στιγμή. Θεωρώ ότι θα έχουμε κάνει την προσπάθειά μας και θα τα έχουμε πάει καλά μέχρι τότε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα