«Πράσινο»... ξεμούδιασμα με 6άρα!

«Πράσινο»... ξεμούδιασμα με 6άρα!

Gazzetta team
«Πράσινο»... ξεμούδιασμα με 6άρα!

bet365

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κορωπί, ο Παναθηναϊκός... διέλυσε τον Άρη Λεμεσού με 6-1.

Την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα πράγματα είχε το απόγευμα στο Κορωπί ο Αντρέα Στραματσόνι στην φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη Λεμεσού. Οι «πράσινοι», επικράτησαν των Κύπριων με 6-1, με τον Λούκα Βιγιαφάνιες να σκοράρει δύο τέρματα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7' ο Βιγιαφάνιες, με τον Βλαχοδήμο να κάνει το 2-0 με μακρινό σουτ στο 31'. Στο 35' ο ίδιος είχε δοκάρι, ενώ στο 36' ο Κλωναρίδης με πλασέ διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 47', ο Βιγιαφάνιες και πάλι σκόραρε για το 4-0, με τους φιλοξενούμενους στο 56' να μειώνουν σε 4-1. Στο 60', ο Χατζηγιοβάννης με πλασέ έκανε το 5-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πίσμας διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος Ο. (46’ Κοτσόλης), Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Χουχούμης, Νάνο (70’ Παπανικολάου), Στάικος (68’ Μίγγος), Αμπέντ (57’ Πίσπας), Βλαχοδήμος Π. (67’ Αγγελόπουλος Γ.), Βιγιαφάνιες (60’ Μπουζούκης), Μπουμάλ (65’ Μαυρομάτης), Κλωναρίδης (60’ Χατζηγιοβάννης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα