Κάνιας: «Τα πάντα είναι εκπληκτικά στον ΠΑΟΚ»

Κάνιας: «Τα πάντα είναι εκπληκτικά στον ΠΑΟΚ»

Κάνιας: «Τα πάντα είναι εκπληκτικά στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Χοσέ Κάνιας, ένα από τα επτά νέα πρόσωπα του ΠΑΟΚ, μιλάει στο Gazzetta.gr, για τις πρώτες του εντυπώσεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ισπανός μέσος είναι ξεκάθαρος για το ρόλο του μέσα στο γήπεδο, μιλάει για την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ και στάζει μέλι για την κατάσταση και την οργάνωση, που βρήκε από την πρώτη ημέρα στον ΠΑΟΚ.

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο και πετάξει από το Ντίσελντορφ με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ο Ανδαλουσιάνος ποδοσφαιριστής, μίλησε για όσα πρόλαβε να ζήσει και να γνωρίσει στη νέα του ομάδα, μετά το τέλος της προετοιμασίας στο Οστερμπεκ της Ολλανδίας.

-Τι ήταν αυτό που σε οδήγησε στην απόφαση να αποδεχθείς την πρόταση του ΠΑΟΚ;

«Σίγουρα είδα ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ στον ΠΑΟΚ, όπως μου το παρουσίασαν οι άνθρωποι του. Είχα μια πολύ δύσκολη σεζόν στην Εσπανιόλ, ουσιαστικά δεν ένιωθα πολύ καλά στην ομάδα της Βαρκελώνης. Η δυνατότητα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν πάρα πολύ σημαντικό για μένα και μέτρησε στην τελική απόφασή μου».

-Όταν μιλάμε για τον Χοσέ Κάνιας, μιλάμε για ένα «καθαρό» εξάρι στη μεσαία γραμμή;

«Η θέση που με κάνει να νιώθω πιο άνετα και μπορώ να αποδώσω καλύτερα μέσα στο γήπεδο είναι αυτή του αμυντικού χαφ. Τώρα, αν ο προπονητής μου ζητήσει κάτι άλλο, ίσως να παίξω λίγο πιο μπροστά, ασφαλώς και θα ακολουθήσω τις οδηγίες του και θα προσπαθήσω να το κάνω με την ίδια επιτυχία. Η καθαρή μου θέση είναι αυτή του αμυντικού χαφ».

-Αλήθεια, πώς αισθάνεσαι μετά από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας. Θα είσαι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι με τον Άγιαξ ή να περιμένουμε τη ρεβάνς στην Τούμπα;

«Δυστυχώς έφτασα λίγο αργά στην προετοιμασία της ομάδας και δεν είχα τον χρόνο να είμαι στο 100% αυτή την στιγμή, αλλά νιώθω πολύ καλά τα πόδια μου, αισθάνομαι ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, αλλά από εκεί και πέρα θα δούμε. Αν μπορώ να είμαι έτοιμος να παίξω στο πρώτο παιχνίδι καλώς, αλλιώς θα πρέπει να περιμένω το δεύτερο παιχνίδι».

-Ο Αθανασιάδης που είχε τον ίδιο τραυματισμό με το δικό σου, αισθανόταν για πολύ καιρό ενοχλήσεις. Εχεις ξεπεράσει 100% το πρόβλημα, που σε άφησε για μεγάλο διάστημα εκτός γηπέδων;

«Όχι σε καμία περίπτωση… Δεν υπάρχει ο παραμικρός πόνος ή ενόχληση. Είμαι μια χαρά. Πέρασε το διάστημα της αποκατάστασης και ήμουν μια χαρά, δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βελτιωθώ στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και να είμαι έτοιμος από κάθε άποψη να βοηθήσω την ομάδα».

-Πως βλέπεις, μετά τις πρώτες ημέρες σου στην ομάδα, τον ΠΑΟΚ ως οργανισμό, ως κλαμπ. Τι είναι αυτό που σε έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση;

«Η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο αγχωμένος για το τι θα μπορούσα να συναντήσω στην ομάδα. Ήρθα λίγο αργά, έφευγα και πάλι από τη χώρα μου για κάτι καινούργιο, αλλά συνάντησα μια σούπερ κατάσταση απ’ όλους στη νέα ομάδα μου. Από τον πρόεδρο με τον οποίο έχω μιλήσει αρκετά, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου, που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και με βοηθούν καθημερινά να νιώσω καλύτερα. Σίγουρα θα χρειαστώ ένα διάστημα προσαρμογής, να μάθω καλύτερα τους συμπαίκτες μου, να νιώσω καλύτερα με τον κόσμο της ομάδας, αλλά αυτό που αντιμετωπίζω μέχρι τώρα είναι κάτι το καταπληκτικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα