Ντε Λαουρέντις: «Η Γιουβέντους δεν θα πάρει τον Ιγουαΐν»

Ντε Λαουρέντις: «Η Γιουβέντους δεν θα πάρει τον Ιγουαΐν»

bet365

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δήλωσε ότι η Γιουβέντους δεν θα πληρώσει τη ρήτρα του Γκονσάλο Ιγουαΐν.

Οι Bianconeri έκαναν επίσημη την επιθυμία τους να αποκτήσουν τον Αργεντινό και μάλιστα τα έχουν βρει με τον παίκτη για το συμβόλαιο. Παρόλα αυτά, οι Vesuviani δεν θέλουν καν να διαπραγματευτούν κάτι πέρα από την ρήτρα των 94 εκατ. ευρώ.

«Δεν υπήρξε ποτέ επαφή ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Νάπολι» είπε ο Ντε Λαουρέντις μετά τη συνάντηση των δύο πλευρά στη Lega. Οι Bianconeri δεν έχουν καμία πρόθεση να πληρώσουν τη ρήτρα. Ρώτησα τον Μαρότα 'μπορείς αλήθεια να πληρώσεις τη ρήτρα;' και μου είπε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να το κάνει. Υπάρχει ένα συμβόλαιο 5 ετών και έχουν περάσει τα 3, η άγνοια στον κόσμο του ποδοσφαίρου είναι ολοκληρωτική. Υπάρχει ρήτρα σύμφωνα με την οποία αν κάποιος την πληρώσει ο Ιγουαΐν μπορεί να δεχθεί την πρόταση από οποιαδήποτε ομάδα και η Νάπολι θα δεχθεί μόνο κάτι τέτοιο. Καμία ομάδα δεν το έχει κάνει ακόμα και ο Ιγουαΐν δεν έχει πει τίποτα. Αυτός ο κόσμος με τα ηλίθια πράγματα μόνο και μόνο για να πουλήσετε εφημερίδες κάνουν κακό στους οπαδούς και πρέπει να απολογηθείτε σε αυτούς. Υπάρχουν απελπισμένοι άνθρωποι, όμως εγώ δεν πουλάω τίποτα. Οποιος τον θέλει μπορεί να πληρώσει τη ρήτρα. Η Γιουβέντους δεν έχει καμία πρόθεση να το κάνει. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι αλλά ο Μαρότα είναι έξυπνος και ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό κάτι που σημαίνει ότι χάνουν αυτή τη μάχη. Ο Γκονσάλο είναι σε διακοπές, θα βρίσκεται εδώ στις 25 Ιουλίου και ακόμα δεν έχω ακούσει τίποτα από εκείνον. Είμαι σίγουρος ότι η Γιουβέντους είναι ένα κλαμπ που έχει κλάση και δεν θα συνεχίσει αυτή την κατάσταση αλλιώς θα γίνει ένας ενοχλητικός σύλλογος».

Ο Ντε Λαουρέντις ρωτήθηκε επίσης για το αν η ομάδα του θέλει τους Ρομπέρτο Περέιρα και Σιμόνε Τζάτζα της Γιουβέντους. «Ο Περέιρα είναι έξω από το παιχνίδι. Ο Τζάτζα; Εχουμε πολλούς επιθετικούς. Η μεταγραφική περίοδος έχει πολύ δρόμο».

Το γεγονός ότι η Γιουβέντους δεν θα πληρώσει τη ρήτρα επιβεβαίωσε και ο Μπέμπε Μαρότα. «Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις για τον Ιγουαΐν. Ο Ντε Λαουρέντις είπε ότι δεν πληρώσουμε τη ρήτρα; Θα έλεγα ναι, έτσι είναι. Είναι ένα θέμα που έχει κλείσει. Για τώρα. Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την Νάπολι. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Αν θα αντικαταστήσουμε τον Αλβαρο Μοράτα; Ναι, θα το κάνουμε».

Πρώτη πρόταση Γιούβε για Ιγουαΐν
Συνάντηση Γιούβε-Νάπολι για Ιγουαΐν

 

SERIE A Τελευταία Νέα