Αλμέιδα: «Να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και να πάρουμε το πρωτάθλημα» (vids)

Αλμέιδα: «Να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και να πάρουμε το πρωτάθλημα» (vids)

Γιώργος Τσακίρης
Αλμέιδα: «Να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και να πάρουμε το πρωτάθλημα» (vids)

bet365

O 32χρονος επιθετικός παρουσιάστηκε κι επίσημα από την ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει την Ένωση να επιτύχει τους στόχους της.

Ο Πορτογάλος επιθετικός παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα Μέσα ως παίκτης της ΑΕΚ και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την Ένωση να πετύχει τους στόχους της.

«Έχω πάρα πολύ όρεξη, να πιάσω άμεσα δουλειά, να φτάσω γρήγορα σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να βάλω πολλά γκολ να βοηθήσω την ομάδα, να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και να γίνουμε εμείς πρωταθλητές».

Όσον αφορά το επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, στο οποίο βρίσκεται, δήλωσε πως δύσκολα θα προλάβει το πρώτο παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν, όμως λογικά θα είναι έτοιμος για το δεύτερο. «Θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος αν και για το πρώτο παιχνίδι θα είναι δύσκολο αλλά στο δεύτερο πιστεύω ότι θα είμαι εντάξει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα