Στράτος «Να το συνδέσουμε με τη καθημερινότητα»

Gazzetta team
Στράτος «Να το συνδέσουμε με τη καθημερινότητα»

bet365

Ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας αναφέρθηκε στον στόχο που έχει για το πρωτάθλημα της νέας περιόδου και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά από ομόφωνη απόφαση νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας είναι ο Γιώργος Στράτος ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στους στόχους του ενόψει και της νέας σεζόν

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες για τη τιμή που μας έκαναν να μας εκλέξουν στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι. Χρησιμοποιώ τον πρώτο πληθυντικό γιατί αυτή η τιμή αφορά όλα την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ξάνθης με πρώτο και καλύτερο τον κύριο Πανόπουλο. Αφορά τον πρόεδρό μας κύριο Πιαλογλου, όλο το ΔΣ της ομάδα και όλους τους εργαζόμενους. Ακόμη κι εκείνους που δεν είναι μαζί μας», ανέφερε αρχικά.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Μποροβήλο γιατί προσπάθησε πολύ και μάλιστα σε αντίξοες συνθήκες. Μέλημά μας είναι με γνώμονες τη λογική, την πραότητα, τη χαρά αλλά και τη συνθετική ικανότητα, γιατί μπορεί να είμαστε αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είμαστε και συνέταιροι, θα προσπαθήσουμε να συνδέσουμε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την κοινωνία μας και την καθημερινότητα του Έλληνα φιλάθλου. Στην προσπάθεια αυτή και εσείς οι δημοσιογράφοι και όλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν δεν είναι απλώς καλοδεχούμενοι αλλά απαραίτητοι», κατέληξε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα